Naomi Watts se înfometează pentru a arăta bine în rochiile elegante

Actriţa Naomi Watts a declarat, duminică, pe covorul roşu de la gala de decernare a premiilor Oscar, că, de obicei, se înfometează înaintea unui eveniment de gala, relatează contactmusic.com.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Naomi Watts se înfometează pentru a arăta bine în rochiile elegante

Actriţa Naomi Watts a declarat, duminică, pe covorul roşu de la gala de decernare a premiilor Oscar, că, de obicei, se înfometează înaintea unui eveniment de gala, relatează contactmusic.com, citat de Mediafax.

„Mi-este foarte foame în zile ca aceasta, când de obicei mă înfometez…”, a declarat actriţa Naomi Watts, într-un scurt interviu acordat pe covorul roşu de la cea de-a 87-a ediţie a premiilor Oscar care a avut loc duminică, la Los Angeles.

Actriţa în vârstă de 46 de ani a purtat la prestigiosul eveniment o rochie Armani Prive, cu spatele gol, împodobită de sus şi până jos cu mărgele argintii şi negre, la care a asortat o poşetă plic neagră, o brăţară cu diamante şi cercei negri.

Vedeta britanică a avut un machiaj simplu, purtând ruj roşu închis, iar coafura îi sublinia liniile feţei.

Naomi Watts, care s-a făcut remarcată în filmul „Mulholland Drive”, de David Lynch, în 2001, a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2004, cu rolul din „21 Grams”, regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu. În 2013, a jucat rolul prinţesei Diana în filmul omonim regizat de Oliver Hirschbiegel.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: