Madonna o ironizează pe Instagram pe diva Kim Kardashian

Madonna pare foarte interesată de subiectul nudităţii de pe reţelele de socializare şi a demonstrat încă o dată că spiritul ei provocator nu a dispărut.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Madonna o ironizează pe Instagram pe diva Kim Kardashian

Cântăreaţa Madonna a publicat pe contul ei de pe reţeaua Instagram o fotografie în care artista americană a pozat topless, ce a fost însoţită de un comentariu ironic la adresa imaginilor cu posteriorul starletei Kim Kardashian, care au „invadat” internetul, relatează lefigaro.fr, citat de Mediafax.

Madonna pare foarte interesată de subiectul nudităţii de pe reţelele de socializare şi a demonstrat încă o dată că spiritul ei provocator nu a dispărut.

Reacţionând faţă de fotografiile cu posteriorul starletei Kim Kardashian care, de câteva zile, au invadat internetul, celebra cântăreaţă americană a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie topless, cenzurată cu o bandă neagră.

„E perturbator. Să îţi arăţi sânii e un act interzis şi considerat provocator, dar să îţi arăţi fesele nu este”, afirmă vedeta americană în textul care însoţeşte acea fotografie.

De aproximativ o săptămână, pe internet se vorbeşte foarte mult despre Kim Kardashian şi, mai exact, despre fesele ei, imortalizate de fotograful francez Jean-Paul Goude, cu ocazia unui pictorial aproape nud.

Deşi unii dintre internauţi au parodiat, cu mult umor, posteriorul exagerat de dezvoltat şi uns cu ulei al startelei americane, anumite vedete, precum actriţa Saoirse Ronan, au considerat că acele fotografii sunt regretabile şi dezgustătoare.

Declarându-se onorată să colaboreze cu fotograful Jean-Paul Goude, Kim Kardashian a făcut următoarea declaraţie, vorbind despre acele fotografii: „Le ador, le-am făcut pentru mine”.

Se pare că fotografiile au fost făcute pentru a fi văzute de lumea întreagă, întrucât acele imagini „personale”, ce prezintă fesele starletei Kim Kardashian, au fost realizate pentru a fi publicate pe coperta unei reviste americane.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân