Laura Cosoi te învaţă să găteşti!

Vedeta de televiziune Laura Cosoi alansat de curând prima sa carte de bucate, “Rămâi la masă? Reţete de suflet pentru cei dragi”.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Laura Cosoi te învaţă să găteşti!

Vedeta de televiziune Laura Cosoi alansat de curând prima sa carte de bucate, “Rămâi la masă? Reţete de suflet pentru cei dragi”,sub egida editurii  Curtea Veche Publishing.

Volumul “Rămâi la masă? Reţete de suflet pentru cei dragi” este un jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate reţete sănătoase pe care Laura Cosoi le prepară acasă.

“Există momente în viaţă când timpul merită să se oprească în loc. Masa cu cei dragi este unul dintre ele, aşa că am adunat în această carte reţete sănătoase şi gustoase pe care eu le gătesc pentru familia şi prietenii mei”, a declarat Laura Cosoi.

De la supe şi aperitive până la salate şi deserturi, luăm parte la o incursiune în lumea culinară a unei vedete – a cărei intenţie, după cum ea însăşi mărturiseşte, este de a destăinui o frântură din universul ei, din modul în care îşi petrece timpul liber, din ceea ce doreşte să împartă cu toţi cei dragi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030