Începe Bucharest Fashion Week!

Cel mai mare festival de modă din România, Bucharest Fashion Week, pregăteşte ediţia cu numărul XXII, care va avea loc în perioada 1-6 decembrie 2014 la Ambasad`Or Events.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Începe Bucharest Fashion Week!

Cel mai mare festival de modă din România, Bucharest Fashion Week, pregăteşte ediţia cu numărul XXII, care va avea loc în perioada 1-6 decembrie 2014 la Ambasad`Or Events. Timp de şase zile, Bucharest Fashion Week 2014 va aduce în lumina reflectoarelor cei mai în vogă designeri români, dar şi profesionişti de pe scena internaţională a modei.

Născut din pasiunea pentru modă şi pentru frumos, festivalul Bucharest Fashion Week pregăteşte  pentru ediţia din această iarnă un spectacol al eleganţei, în cadrul căruia aproximativ 30 de designeri români şi străini vor prezenta ultimele lor colecţii. Astfel, în perioada 1-6 decembrie, Bucureşti devine capitala modei.

În acelaşi timp, Bucharest Fashion Week 2014 va continua seria evenimentelor speciale, care sunt parte din tradiţia festivalului: Miss România, Top Model România, Gala Fotbalului Românesc şi Romanian Fashion Awards.

Evenimente speciale:

Miss România este cel mai important concurs de frumuseţe din România şi se desfăşoară anual în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen.

Top Model România este cel mai important concurs dedicat fotomodelelor din România. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din ţara noastră au şansa de a fi prezentate principalelor agenţii de modeling din lume.

Nu în ultimul rând, la Bucharest Fashion Week are loc în fiecare an şi Romanian Fashion Awards. Aici sunt premiaţi designerii şi specialiştii din industria modei româneşti, dar şi vedetele şi jurnaliştii din presa de specialitate care s-au făcut remarcaţi prin alegerile  vestimentare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”