Cum se menţin în formă vedetele

Dacă nu eşti pe plajă, vei ajunge în curând. Şi sigur crezi că mai ai nevoie de puţină remodelare a corpului. Află ce fac vedetele cu ceva timp înainte de a apărea pe plajă.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum se menţin în formă vedetele

Dacă nu eşti pe plajă, vei ajunge în curând. Şi sigur crezi că mai ai nevoie de puţină remodelare a corpului. Află ce fac vedetele cu ceva timp înainte de a apărea pe plajă.

Valentina Pelinel îşi îngheaţă celulele grase

Pentru a-şi menţine corpul în formă, Valentina apelează la Crio-Tech, tratamentul noninvaziv care reduce ţesutul adipos localizat folosind un sistem de răcire controlat încorporat într-un dispozitiv de vacuum.

Unde: Noblezza Beauty Lounge

Preţ: 300 de euro/şedinţă

Malvina îşi modelează fesierii

Cu 3 săptămâni înainte de a merge la plajă, Malvina îşi sculptează corpul cu programul Turbo Butt’s Up. “E un program super eficient care combină două terapii dragi mie: Power Plate care înseamnă tonifiere şi slăbire, plus radiofrecvenţă tripolară, o terapie non invazivă cu rezultate imediate în ce priveşte remodelarea corporal. Combinaţia celor două este genială.”

Unde: Del Mar Medica SPA

Preţ pachet: 270 de Euro (oferta este valabilă în perioada 1 iunie – 15 august)

Xonia scapă de grăsime cu laserul

“Am avut o perioadă când kilogramele în plus erau cele mai bune prietene. Am decis să schimb acest lucru şi să îmi găsesc un echilibru. Am o dietă echilibrată şi fac sport, însă aparatul Eximia mă aduce mai aproape de formele dorite. Grăsimea de pe abdomen dispare după şedinţele cu Body Farm.”

Unde: Chic Salon

Preţ: 300 lei/şedinţă

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”