Cel mai mare eveniment de construcţie LEGO al anului

În weekend-ul 30-31 mai, copiii vor construi o statuie Ninjago înaltă de 2m cu noile piese LEGO.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cel mai mare eveniment de construcţie LEGO al anului

În weekend-ul 30-31 mai, copiii vor construi o statuie Ninjago înaltă de 2m cu noile piese LEGO.

În pragul Zilei Internaţionale a Copilului, la mall Promenada, cei mici dau viaţă celui mai mare eveniment de construcţie LEGO® al anului. Pe 30 şi 31 mai, LEGO® Ninjago îi provoacă pe copii să demonstreze că sunt adevăraţi ninja, terminând cu succes cele 6 misiuni. Din oră în oră, cei mai iscusiţi primesc premii speciale, iar, la final, toţi participanţii sunt răsplătiţi pentru eforturile lor.

Copiii vor intra în lumea LEGO® Ninjago, alături de celebrele personaje din serie, Cole, Jay, Kai, Zane, Sensei Garmadon, Lloyd, Krait şi mulţi alţii. Îndrumaţi de personajele lor preferate, micuţii se vor întrece în cele 6 probe ninja, care le vor pune la încercare perspicacitatea şi îndemânarea, în lupta cu răul. Seria de evenimente se va încheia cu construcţia unei superfigurine LEGO®.

MISIUNEA 1: SPIONAJUL – Copiii vor trebui să identifice diferenţele dintre două modele construite din cărămizi LEGO®.

MISIUNEA 2: ECHILIBRUL – Participanţii îşi vor demonstra echilibrul mergând pe drumul îngust construit din cărămizi LEGO®.

MISIUNEA 3: ISTEŢIMEA – Cei mici vor trebui să-şi arate cunoştinţele, răspunzând corect la întrebările dintr-un chestionar.

MISIUNEA 4: SPIRITUL DE ECHIPĂ – Această calitate va fi pusă la încercare într-un labirint din care numai colaborarea cu coechipierii îi va putea ajuta pe copii să găsească ieşirea.

MISIUNEA 5: CONSTRUCŢIA – Participanţii vor cere o misiune de construcţie pe care o vor duce la capăt cu ajutorul cărămizilor LEGO®.

MISIUNEA 6: AJUTORUL – Ultima probă ce demonstrează calităţile de ninja ale micuţilor îi va reuni pe toţi participanţii. Aceştia vor construi, împreună, o superfigurină LEGO® ninja, înaltă de 2m.

Evenimentul LEGO® Ninjago are loc pe 30 şi 31 mai, între orele 12:00 – 20:00, în mall Promenada, la nivelul -1. Mai multe detalii puteţi descoperi pe promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”