1955 – Burgerul autentic, în premieră la McDonald’s România

Burgerul 1955 va fi disponibil între 27 februarie – 2 aprilie 2015, iar clienţii vor avea posibilitatea să retrăiască atmosfera acelor vremuri prin toate suprizele care îi aşteaptă în restaurante.
  • Publicat:
  • Actualizat:
1955 – Burgerul autentic, în premieră la McDonald’s România

McDonald’s România lansează începând de azi în toate restaurantele din ţară 1955 – Burgerul autentic, inspirat de o reţetă originală din America anilor ‘50.

Burgerul 1955 va fi disponibil între 27 februarie – 2 aprilie 2015, iar clienţii vor avea posibilitatea să retrăiască atmosfera acelor vremuri prin toate suprizele care îi aşteaptă în restaurante.

În 1955 Ray Kroc inaugurează lângă Chicago primul McDonald’s dintr-o reţea de restaurante care avea să cucerească lumea cu gustul inconfundabil al burgerilor. Celebrăm tradiţia McDonald’s în burgeri cu 1955 – Burgerul autentic, preparat cu grijă în România anului 2015, în spiritul primilor burgeri făcuţi în America.

În România suntem de 20 de ani specialişti în burgeri şi credem că 1955 este un produs menit să confirme acest lucru. Scopul nostru a fost mereu să le oferim clienţilor noştri suprize şi gusturi noi, dar mai ales experienţe deosebite, care să îi convingă să revină mereu în restaurantele noastre.
Astfel, 1955 a fost creat pentru a oferi românilor gustul unui burger autentic, cu o reţetă bazată pe ingrediente speciale şi suntem siguri că se va număra în curând printre produsele preferate ale clienţilor McDonald’s
, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

1955 este un burger autentic, generos, cu o chiflă pe măsură, presărată cu seminţe de susan. Carnea suculentă de vită este condimentată exact atât cât este nevoie, iar gustul autentic şi suprinzător se datorează combinaţiei unice dintre sosul puţin afumat, ceapa caramelizată şi baconul proaspăt prăjit. Această combinaţie este completată de prospeţimea feliilor de roşii, a salatei iceberg şi, pentru un gust desăvârsit, a sosului special 1955.

Calitatea la McDonald’s
La McDonald’s preparăm produsele cu grijă din ingrediente de calitate. Pentru fiecare produs preferat de consumatorii noştri folosim ingrediente de la parteneri de încredere, lideri în domeniul lor de activitate. Folosim 100% carne de vită din sfert anterior şi flanc, procentul de grăsime nu depăşeşte 20%. Furnizată de Inalca Italia, carnea de vită este preparată pe plită, fără adaos de grăsime, condimentată doar cu sare şi piper după preparare.

Despre McDonald’s România
În anul 2015 McDonald’s România aniversează 20 de ani de la deschiderea primului restaurant. Compania este lider al pieţei restaurantelor din ţară cu 67 de restaurante în 21 de oraşe şi 150.000 de clienţi care îi trec pragul zilnic. McDonald’s are peste 4000 de angajaţi şi a investit peste 600 de milioane de lei în România. În anul 2014, McDonald’s a fost desemnat cel mai bun angajator al anului conform AON Hewitt.

Pentru mai multe informaţii vizitaţii: www.mcdonalds.ro si www.facebook.com/McDonalds.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân