Naomi Watts

Naomi Watts. O alta blonda stralucitoare de la Hollywood. Ne-a incantat in "Grams", "Mulholland Drive", "King Kong", iar acum ne recomanda cu caldura pelicula "Valul Pictat", unde interpreteaza un personaj care nu are nimic in comun cu bomba sexy si blond
  • Publicat:
Naomi Watts
Naomi Watts

Am facut un mic sondaj pentru a afla varsta actritei Naomi Watts. Media a fost de 25 de ani. Ei bine, daca nu stiai, afla ca ea s-a nascut la 28 septembrie 1968, adica anul acesta va implini 39 de ani! Deci la capitolul imagine Naomi puncteaza. Din martie, o putem admira pe marile ecrane in productia „Valul Pictat”, ecranizare dupa romanul lui Somerset Maugham cu acelasi nume, unde joaca rolul lui Kitty. Ea este o tanara rasfatata care nu mai primeste sprijin material de la familie. Pentru a-si salva modul de viata capricios, hotaraste sa se marite cu doctorul Walter si sa se mute la Shanghai. Sotul traieste o drama cand afla despre infidelitatile sotiei. Pentru acest rol, Naomi a trebuit sa-si schimbe culoarea parului, desi este iremediabil indragostita de blond. Cat de bine a reusit sa intre in pielea unui personaj de la inceputul secolului XX, vei afla vizionand filmul. Pana atunci, sa facem cunostinta cu ea.

Ce nu stiai despre ea
Conform multor publicatii, Naomi este acum insarcinata. Sigur va avea in urmatoarele luni o dieta si va duce o viata echilibrata: „Mi-ar fi placut sa se intample putin mai devreme. Imi doresc o familie de cand aveam 19 ani.” Inainte de a fi actrita a avut numeroase joburi printre care: fotomodel in Japonia, vanzatoare si editor de moda. Daca ar avea o putere, s-ar transforma in barbat: „O, Doamne, deseori imi doresc sa fiu barbat. Nu ca as urina pe strada, dar…” Pentru a-si indeplini visul ar avea o solutie – operatia de schimbare de sex, insa nu este cazul! Nici de varsta inaintata nu se sperie, ci din contra da dovada de multa incredere in sine: „In «Valul Pictat» arat de 20 de ani. Dar eu chiar iubesc si perioadele ’30, ’40. In aceste doua decade corpul, buzele si parul arata superb pentru ca ai incredere in tine.” Iata ce declara despre ea: „Mereu mi-e frica. De fiecare data am idei puternice. Lupti pentru ele si te trezesti brusc ca gandesti «Dumnezeule, toata lumea va face pana la urma ce am propus eu. Sper sa fi facut alegerea potrivita…»”

Garderoba din filme
„In «Valul Pictat» am lasat expertii sa-mi aleaga hainele, mai ales ca actiunea se desfasoara intr-o perioada in care femeia era celebrata, incepuse sa se emancipeze, sa-si scurteze parul. Totusi, imi place sa cred ca nimeni nu va incerca sa ma imbrace in portocaliu. Este o culoare care-mi face pielea sa arate oribil.”

O zi de relaxare
Merge la spa-ul Kinare din L.A., unde alege scrub-ul Bora Bora, un peeling detoxifiant pentru purificarea, iluminarea si revitalizarea pielii, un masaj la patru maini pentru relaxare si elasticitatea pielii. Apoi, merge la localul Lunch Café, unde serveste salata ei preferata: Nicoise cu sos vinegret cu menta si lamaie. Face si sport de doua, trei ori pe saptamana.

Culoarea parului
„Sunt de acord sa-mi schimb culoarea parului pentru roluri. Chiar si in filmul «Valul Pictat» am facut-o. M-am si certat cu regizorul pe aceasta tema. Pana la urma, am cazut de comun acord, si m-am facut bruneta.”

Viata personala  
„Cum as putea convinge publicul pe marele ecran, daca ar sti toate detaliile vietii mele personale? Nu vreau ca lumea sa o vada acolo pe Naomi Watts”, a declarat pentru revista GQ.

Celebritate
„Daca nu dai multe telefoane inainte sa-ti faci aparitia, nu sunt multe sanse sa te faci remarcat pe strada. Eu doar ma ridic din pat, ma duc la magazin cu parul ud si nimeni nu se uita la mine.”

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Am intalnit si persoane singure fericite
Am intalnit si persoane singure fericite
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân