Lena Dunham pozează pentru o campanie la lenjerie intimă, fără retuşuri şi Photoshop

Lena Dunham, celebră pentru serialul HBO Girls, alături de colega sa Jemima Kieke au pozat pentru companie inedită la lenjerie intimă.
  • Publicat:

Lena Dunham, celebră pentru serialul HBO Girls, alături de colega sa Jemima Kieke au pozat pentru companie inedită la lenjerie intimă.

La începutul anului, Lena Dunham a fost implicată într-o dispută cu revista spaniolă Tentaciones. După  ce a acuzat revista în mod public pentru că a retuşat coperta cu ea, actriţa a scris pe contul ei de Instagram: “Corpul meu NU arată aşa, nu a arătat şi nu va arăta vreodată AŞA. Revista a făcut mai mult decât să retuşeze imaginile cu mine.”

În mod neaşteptat, revista a i-a răspuns actriţei şi a oferit fotografiile originale ca dovadă a faptului că imaginile nu au fost deloc retuşate.

Producătoarea serialului Girls a scris într-un eseu publicat în revista Lenny:” Nu îmi mai recunosc propriul corp. Şi asta este o problemă gravă!” În urma acestei schimb public de acuze, Lena Dunham a anunţat că nu va mai permite ca nicio imagine cu ea să fie retuşată. 

Respectând promisiunea făcută, Dunham şi colega sa de platou Jemima Kirke au pozat, fără retuşuri sau Photosop, pentru brandul de lenjerie intimă Lonely, din Noua Zeelandă.

Nu este de mirare că cele doua actriţe au pozat, total nonconformist, fără Photoshop şi retusuri, încercând astfel să le determine pe femei să-şi iubească trupul, indiferent de cum arată acesta. 

Cele două actriţe au fost mereu foarte directe când vine vorba despre modul în care arată. Imaginile din campanie le prezintă într-o impostază intimă şi îşi propun ca prin intermediul acestor fotografii să le dea femeilor puterea de a-şi controla propria imagine, pentru a nu fi privite ca simple obiecte sexuale.

Reprezentaţii brandului Lonely au declarat că prin intermediul camapniei „încearcă să arate femei care poartă lenjeri intimă într-un mod pe care nu îl vedem în media şi campaniile publicitare obişnuite. În loc de a fi văzute ca simple obiecte sexuale, aceste femei au puterea de a-şi controla propria imagine şi arată ce înseamnă adevărata frumuseţe şi sperăm că vor ajuta femeiele din întreaga lume să se simte mai libere.”

Brandul a publicat mai multe astfel de poze pe site-ul lonelylabel.com care arată femei normale, fără a fi cosmetizate şi fără a se pune accent pe cât de atractive sunt.

Galerie foto

vezi galeria
30 foto
Urmărește CSID.ro pe Google News
Beyonce a dominat gala premiilor VMA
Beyonce a dominat gala premiilor VMA
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”