Jennifer Lawrence, pe primul loc în topul celor mai „valoroşi” actori de la Hollywood

Jennifer Lawrence a ocupat, pentru al doilea an consecutiv, primul loc în topul celor mai „valoroşi” actori de la Hollywood, dat publicităţii, luni, de editorii site-ului cu specific cinematografic Vulture.com, potrivit Mediafax.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Jennifer Lawrence, pe primul loc în topul celor mai

Jennifer Lawrence a ocupat, pentru al doilea an consecutiv, primul loc în topul celor mai „valoroşi” actori de la Hollywood, dat publicităţii, luni, de editorii site-ului cu specific cinematografic Vulture.com,  potrivit Mediafax.

Jennifer Lawrence, în vârstă de 25 de ani, premiată cu Oscar pentru rolul din filmul „Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook” şi protagonista francizei „Jocurile foamei/ The Hunger Games”, a fost desemnată „principalul star de cinema al generaţiei sale” de editorii site-ului Vulture.com.

La sfârşitul lunii august, Jennifer Lawrence a ocupat primul loc şi în topul Forbes al celor mai bine plătite actriţe din lume, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

În realizarea acestui clasament, editorii de la Vulture.com au luat în calcul factori precum numărul de „Like”-uri de pe Facebook, numărul de menţionări pe Twitter, articole pozitive din partea criticilor de film şi nominalizările la premiile Oscar.

Actorul Robert Downey Jr., starul francizei „Iron Man”, a ocupat locul al doilea în acest top.

Podiumul a fost completat, ca şi anul trecut, de actorul Leonardo Dicaprio, clasat pe poziţia a treia.

Topul 10 a fost completat de actorii Bradley Cooper, Dwayne Johnson, Tom Cruise, Hugh Jackman, Sandra Bullock, Channing Tatum şi Scarlett Johansson.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”