Femeile „triseaza” pentru a arata bine

O parte din femeile chestionate in cadrul unui sondaj au recunoscut ca recurg la diferite trucuri pentru a parea mai frumoase sau mai slabe.
  • Publicat:
Femeile „triseaza” pentru a arata bine
no title

Mai mult de 90% dintre femei “triseaza” pentru a arata mai atragatoare, conform unui sondaj publicat de telegraph.co.uk. Nu doar femeile obisnuite apeleaza la trucuri pentru a parea mai sexy, ci si celebritatile: Jennifer Lopez a purtat, in timpul unui concert, asa-numitii “pantaloni magici”, care fac silueta sa para mai subtire.

La sondaj, care a fost realizat de un centru comercial, au participat 1.300 de femei, mai mult de o treime dintre acestea recunoscand ca prefera lumina difuza pentru a induce o atmosfera romantica, in timp ce altele au admis ca apeleaza la metode mai putin obisnuite, cum ar fi vaselina aplicata pe gene sau crema impotriva hemoroizilor pentru a estompa cearcanele.

Cum influenteaza mirosurile visurile

Expunerea la mirosuri placute in timpul somnului creeaza stari de bine in vis, potrivit unui studiu realizat de un grup de cercetatori germani. Ei au testat ipoteza conform careia expunerea la mirosuri placute ar crea visuri frumoase, pe un esantion de 15 femei.

In timp ce acestea dormeau, s-a eliberat in spatiul respectiv, un miros puternic de trandafiri, iar cand s-au trezit, femeile au spus ca nu isi amintesc sa fi mirosit ceva, dar ca au avut emotii placute in timpul somnului. Aceleasi 15 femei au dormit apoi si in miros de oua stricate, iar starea pe care au avut-o a fost diferita.

Fara exigenta!

Exigenta parintilor poate sa-i determine pe copii sa dezvolte obsesii in legatura cu pasiunile lor, acestia ajungând sa puna hobby-urile mai presus de scoala, munca, prieteni sau familie.

Cercetatorii din Montreal au descoperit o asociere intre perseverenta intr-o activitate de tip hobby si exigenta parintilor dupa ce au intervievat aproape 600 de copii si adulti care practicau in timpul liber cantatul la saxofon sau la pian, inotul sau schiatul. Cercetatorii au descoperit ca acei copii care au parinti exigenti prezinta mari probabilitati de a dezvolta obsesii in legatura cu pasiunile lor.

4din 10 femei poarta pantaloni mai mari ca sa le para abdomenul plat

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Albirea parului ar putea fi reversibila
Albirea parului ar putea fi reversibila
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân