Elimina oamenii toxici din jurul tau!

O persoana poate devini toxica din cauza propriilor probleme
  • Publicat:
Elimina oamenii toxici din jurul tau!
Imunizeaza-te impotriva oamenilor toxici din jurul tau!

Daca pur si simplu esti satula de acei oameni care iti storc toate energia, e cazul sa iei atitudine! Incearca sa iti imbunatatesti viata si starea de bine eliminand persoanele toxice din programul tau. E simplu!

1. Consoleaza-te cu gandul ca nu esti singura. Fiecare persoana din lume are in viata sa cel putin o astfel de persoana toxica. Ea poate fi un membru al familiei, un prieten, un asociat, un coleg, seful etc.

2. Constientizeaza ca pana nu vei reusi sa indepartezi persoanele toxice ele vor continua sa iti faca rau tie si vietii tale.

3. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il retii este ca ai puterea sa opresti persoanele toxice. Fa acest lucru controlandu-ti propriile actiuni si reactii. Dupa cum probabil deja stii, nu poti controla actiunile celorlalti

4. Constientizeaza ca persoanele toxice iti pot afecta sanatatea, energia, starea de bine. Este important sa te indepartezi de persoanele toxice si sa te alaturi persoanelor pozitive, binevoitoare. Acestea sunt o binecuvantare in viata oricui.

Bazeaza-te pe instinctele tale, ele nu te insala niciodata. Antreneaza-te sa te distantezi de ceea ce iti face rau si sa mergi inspre ceea ce iti face bine.

Persoanele toxice sunt extrem de negativiste, obraznice, plangacioase, geloase, egoiste, rautacioase etc. Ele scot in evidenta toate partile negative ale naturii umane. Nu sunt greu de recunoscut.

Doar observa cum te simti cand esti in jurul unei astfel de persoane. Iti va fi usor. Vei simti imediat dureri de cap sau de stomac. Sau vei avea impresia ca o iei razna. Indentificarea este primul pas pentru a elimina pe cineva din viata ta.

 

5. O persoana devine toxica din cauza propriilor probleme. Uneori, aceste probleme pot presupune si afectiuni psihice. Accepta faptul ca modul de comportament al unei persoane toxice nu are nimic de-a face cu tine. In viata, fiecare dintre noi trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru propriile actiuni.

Persoanele toxice arareori fac acest lucru. Ele au un obicei din a intoarce lucrurile astfel incat tu sa te simti vinovata.

6. Cel mai bun lucru pe care il poti face atunci ca ai de-a face cu o persoana toxica este sa te indepartezi si sa nu ii mai permiti sa te raneasca. Daca nu te poti indeparta fizic, incearca mental. Poti face acest lucru fiind indulgenta cu tine. Permite-ti sa te detasezi.

Este ceva ce faci pentru tine. Desi iti va lua ceva mai mult timp si efort la inceput, o data ce te-ai obisnuit, te va ajuta sa devii mai puternica.

7. Cand ai de-a face cu persoane toxice tine minte ca exercitiile iti sunt cele mai bune prietene. Ele elibereaza tensiunea psihica si ajuta corpul sa produca substante vindecatoare care iti repara corpul si te ajuta sa gandesti mai clar. Exercitiile incurajeaza si eliberarea de endorfine, hormoni care usureaza durerea si te fac sa te simti mai bine.

8. Dezvolta relatii de sprijin cu partenerul de viata, prietenii, familia, colegii. Vorbind cu persoanele carora le pasa de tine, te poate ajuta sa depasesti negativitatea persoanelor toxice.

Precum animalele sau copiii, putem simti instinctiv cand cineva este rau sau bine intentionat. Persoanele care ne iubesc se pricep sa recunoasca atunci cand suntem ranite. Ele sunt un scut puternic impotriva persoanelor toxice pentru ca ne pot oferi suport si sfaturi.

Tu cum faci sa rezisti persoanelor toxice?

Citeste si Semne surprinzatoare ca vei trai mai mult decat crezi
              Ghid de supravietuire printre vampiri

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Vindeca-ti sufletul
Vindeca-ti sufletul
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân