Direct din natura pentru silueta ta

Un nou seminar "Ce se intampla, doctore", un nou succes. De data aceasta, impreuna cu Aboca, producatorii celebrelor suplimente Fitomagra, am raspuns intrebarilor tuturor persoanelor interesate de obtinerea si mentinerea unei siluete impecabile. Am redesc
  • Publicat:
Direct din natura pentru silueta ta
Direct din natura pentru silueta ta

Impreuna cu patru specialisti, am reusit sa identificam mituri, sa demolam prejudecati si sa izolam secretele pretioase din multimea de informatii cu care suntem bombardati in ceea ce priveste controlul greutatii. Si am reusit.

Dr. Serban Damian, specialistul nostru din cadrul programului „Poftiti la slabit!“, a reusit sa stimuleze auditoriul sa raspunda in cor la diversele enunturi de genul „dieta bazata pe supa de varza te ajuta sa slabesti?“, „daca respecti o dieta foarte stricta, slabesti mai repede si eficient?“, „daca sari peste mese, slabesti mai bine?“ etc. Paola Rondini a fost invitata noastra speciala din Italia.

In calitate de director de marketing al fimei Aboca, Paola ne-a marturisit ca este fericita sa constate ca produsele Fitomagra se bucura de o buna apreciere pe piata noastra. Ea ne-a explicat ca produsele firmei Aboca provin din plante cultivate in conditii complet ecologice si ca se respecta un anumit proces tehnologic care exclude de asemenea chimicalele. Astfel se pastreaza la maximum proprietatile plantelor, in pastile, siropuri si ceaiuri.

Ca ingrediente principale, Fitomagra speculeaza puterea unor plante de a accelera metabolismul si inhiba pofta mancare, precum portocala amara, garcinia, ortosiphon, papadia, smochina indiana, plante bogate in fibre care accelereaza tranzitul intestinal, impiedicand absorbtia in exces a compusilor calorici. Fiecare dintre participantele la seminar a plecat acasa cu un kit format din 3 produse: Limita, Attiva si Drena. Limita este o gama de pilule pentru reducerea senzatiei de foame, Drena pentru detoxifiere si echilibrare hidrica, Attiva pentru stimularea metabolismului.

Daca noi adultii am beneficiat in copilarie de un alt tip de alimentatie, cel facut in casa, mai putin industrializat si aditivat, care nu ne-a pus in pericol greutatea la acea varsta, copiii nostri traiesc din plin campaniile de marketing ale fast-foodului, batoanelor hipercalorice si bauturilor dulci, care consumate in exces si combinate cu lipsa activitatii fizice, pot duce la dezechilibre grave de greutate. Dr. Luiza Vitan, medic pediatru si endocrinolog la Spitalul de copii „Grigore Alexandrescu” ne-a vorbit despre problemele copilului obez.

Dincolo de implicarea factorilor genetici, exista si un stil de viata incriminat pentru problemele de greutate care, din pacate, isi pot pune amprenta asupra intregii vieti. Astfel, daca nu se iau masuri in cazul copiilor de 10 ani cu un exces ponderal mai mare de 20% din greutatea normala, sunt 100% riscuri ca ei sa devina adulti obezi.

silueta, slabit

Foto: MIHAI DASCALESCU

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”