De la lume adunate pentru mahmureala date!

Un party care a intrecut asteptarile? Super si pe "altadata... o s-o facem si mai lata", vorba cantecului. Mai greu insa cu oboseala, durerile de cap, ameteala, greata... Pentru a iesi rapid din starea de mahmureala de dupa, apeleaza cu incredere la cateva trucuri.
  • Publicat:
De la lume adunate pentru mahmureala date!
De la lume adunate pentru mahmureala date!

Un party care a intrecut asteptarile? Super si pe "altadata… o s-o facem si mai lata", vorba cantecului. Mai greu insa cu oboseala, durerile de cap, ameteala, greata… Pentru a iesi rapid din starea de mahmureala de dupa, apeleaza cu incredere la cateva trucuri.

Un pahar cu… apa
Dupa alte paharele de alcool, unul cu apa plata te poate ajuta. De fapt cat poti de multe. Iti mai amintesti de cei 2 litri (de apa) pe zi?

Tinctura pentru petrecareti
Te-ai trezit, dar se invarte casa cu tine? Incearca atunci sa ajungi pana la dulapiorul cu medicamente pentru o picatura de propolis. In doar 30 de minute, revii cu picioarele pe pamant.

Trezie cu citrice
Sucul proaspat de citrice face minuni! Stiai, nu?! Chiar si in situatii de criza… alcoolica. Stoarce repede cateva lamai, portocale si pune de-un pahar mare de suc. Iti va face bine!

Un pumn de masline verzi
Fiindca tot esti la ananghie, chinuita de excesele de alcool, apeleaza la masline. Striveste cateva masline verzi si amesteca-le cu o lingura de zahar. Fierbe compozitia si bea lichidul rezultat. No comment la adresa gustului!

Tonic de la rosii
Daca-l ai in frigider bravo tie, daca nu, stoarce repede cateva rosii si da pe gat un pahar… de suc, evident.

Dulce ca… mierea

Cateva lingurite de miere sunt ideale. Simplu, intr-o cana cu ceai sau intr-o carafa cu suc de lamai, dupa cum preferi sau iti este mai la indemana… in aceste conditii dificile de dupa turmentare.

Muraturi de la bunica

Ce bine ca unele indeletniciri gospodaresti se mai pastreaza. Borcanul cu castraveciori murati à la bunica e la mare pret cand starea de voma te incearca. Daca se poate si niste zeama de varza, esti salvata!  

Iute sa-ti ia gura foc

Cui pe cui se scoate… Hai sa te vedem si la bucatarie, cat de priceputa esti. Pune repede de o ciorba de verdeturi cu bors si ardei iute. Te trezesti dintr-o inghititura…

Somnul de refacere

La culcare, ca deja nu se mai poate… Foloseste-ti ultimele resurse de energie pentru a trage draperiile, jaluzelele sau orice face intuneric in camera. Daca mai si reusesti sa-ti pui o compresa cu apa rece pe frunte esti… FOARTE TARE!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”