Cheltuieli fabuloase – Cât te costă să trăieşti ca un star?

Un serviciu susţinut de PR, un stilist cu gusturi opulente, un make-up artist devotat şi dispus să ajungă la reşedinţa vedetei la 6 dimineaţa. Cum sună? Sună bine dacă vrei să fii un star internaţional care are nevoie în primul rând de imagine.
  • Publicat:
Cheltuieli fabuloase - Cât te costă să trăieşti ca un star?

Un serviciu susţinut de PR, un stilist cu gusturi opulente, un make-up artist devotat şi dispus să ajungă la reşedinţa vedetei la 6 dimineaţa. Cum sună? Sună bine dacă vrei să fii un star internaţional care are nevoie în primul rând de imagine.

Aniston se priveşte în platină

Jennifer Aniston este incredibil de îngrijită în toate apariţiile publice. Părul îi stă perfect, asta pentru că hair stilistul ei o spală zilnic pe cap. Iar dacă are vreo apariţie publică seara, operaţiunea se ia de la capăt în aceeaşi zi.

Costă 10.000 de dolari lunar. Hainele sunt excelent alese. Nu vă imaginaţi că actriţa merge kilometri la shopping. Nici gând. Stilistul îi aduce la nas absolut tot ce are nevoie, ea doar le probează şi se hotărăsc împreună cum să aleagă combinaţiile. Iată un serviciu de 5.000 de dolari lunar.

Agenţia de PR alături de care lucrează îi indică toate locurile publice în care ar trebui să iasă. Şi în pozele pe care imaginile sunt “prinse” de paparazzi, Jennifer a fost instruită să apară cu o imagine neglijent-studiată.

Serviciul de PR are un cost mare – 10.000 de dolari lunar. Dar statutul de star presupune şi obiecte personale de lux. Nu ne referim doar la palate şi limuzine. Spre exemplu, pe masa actriţei stă o oglindă vintage din platină al cărei preţ depăşeşte 100.000 de dolari.

Depp are stilist pentru haine murdare

Johhny Depp este o altă vedetă care ştie că un star trebuie să afişeze standarde de viaţă inaccesibile unui muritor de rând. Îi place să meargă cu yacht-ul său de 2 milioane de dolari.

Şi credeţi sau nu, părul lui rebel e coafat zilnic de un hair stilyst plătit regeşte – 300 de dolari şedinţa. Şi hainele uneori deloc curate cu care se afişează fac parte din imaginea construită şi pentru acestea plăteşte un stilist cu 5.000 de dolari pe lună.

Clooney se grizonează singur

La rândul lui, George Clooney crede că statutul de star se menţine cu o casă de vacanţă opulentă. Vila din Italia pe care a dat 16 milioane de euro are toate dotările posibile de pe acest pământ, plus aerul italienesc după care se dau în vânt toate femeile.

George Clooney vine aici după ce trece pe la chirurgul estetician şi are nevoie de o perioadă în care să-şi vindece umflăturile de pe faţă. Apropo, actorul îşi vopseşte părul ca să fie natural grizonat şi această extravaganţă îl costă nu mai puţin de 7.000 de dolari pe lună.

În rest, e sfătuit de consilierii de imagine asupra tuturor apariţiilor publice împreună cu multele lui prietene şi doar acest serviciu costă 5.000 de dolari lunar.

Fiica lui Beyoncé, cameră de 1 milion

Beyoncé  are la propriu o armată de stilişti care o fac să arate impecabil la fiecare apariţie. Toată conhorta costă aproape de 100.000 de dolari lunar. Dar ultima ei toană în materie de imagine este chiar propriul bebeluş, născut pe 8 ianuarie anul acesta.

Fetiţa de câteva luni trăieşte într-o cameră care costă nu mai puţin de 1 milion de dolari şi care a generat suficiente ştiri ca mama să se simtă cel mai mare star de pe planetă.

Vă imaginaţi cum e să ai suzete de aur şi platină sau un pătuţ care se curăţă singur de microorganisme? Mai mult, camera copilului posedă un sistem de ventilaţie extrem de modern, folosit doar în sălile de operaţie din spitalele de lux. Nu ştim pentru ce atâta protecţie atât timp cât micuţa va trăi printre oameni. 


Beckham se relaxează pe WC din aur 
Dar David Beckham bate toate normele în privinţa standardelor unei vieţi de star. Domnul Beckham se trezeşte dimineaţa şi de uită într-o oglindă de platină, se spală pe dinţi tot cu o periuţă din platină, apoi îşi aşează muşchii odihniţi pe o toaletă din ce credeţi? Din aur pur.

E preferata inclusiv a consoartei. În această baie de familie există ventilaţie identică cu cea dintr-o sală de operaţie, dar şi sisteme antimicrobiene care sterilizează absolut tot din baie – de la pereţi la chiuvetă, duş, toaletă după fiecare utilizare.

Cât vă imaginaţi că ar costa o astfel de viaţă de superstar? Doar vasul de toaletă depăseşte 1 milion de euro!

 

Citeşte şi: Cheltuieli fabuloase: divorturi pe bani grei

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”