Cheltuieli fabuloase: cât te costă să te îmbăiezi ca un VIP

Bijuterii, haine, conturi – toate sunt la superlativ în cazul starurilor. Dar parcă nu îşi respectă rangul dacă nu au în spatele curţii adevărate ”bijuterii” cu apă de calitate superioară. Iar piscinele conferă stil caselor şi putere proprietarilor.
  • Publicat:
Cheltuieli fabuloase: cât te costă să te îmbăiezi ca un VIP

Bijuterii, haine, conturi – toate sunt la superlativ în cazul starurilor. Dar parcă nu îşi respectă rangul dacă nu au în spatele curţii adevărate ”bijuterii” cu apă de calitate superioară. Iar piscinele conferă stil caselor şi putere proprietarilor.

Jennifer Lopez se bucură şi ea de un bazin enorm albastru, plină cu apă. Piscina are în capăt o fântână arteziană care funcţionează, la dorinţa proprietarei, doar noaptea. În restul zilei, Jennifer Lopez o consideră doar o anexă a bazinului.

Piscina are dimensiunile potrivite desfăşurării unui concurs olimpic şi apa este ţinută constant la temperatura de 30 de grade, indiferent de condiţiile atmosferice. Aşadar, dacă prinţesa Lopez are chef de bălăceală, iar temperatura aerului se ridică la 45 de grade, apa o va răcori instantaneu.

Donatella Versace deţine cea mai frumoasă piscină la South Beach, casa de vacanţă care a aparţinut răposatului ei frate. Vila, care are nu mai puţin de 35 de camere, este transformată în prezent în club exclusivist în care se poate intra doar cu invitaţie din partea proprietarei. Aşadar, o astfel de invitaţie înseamnă de fapt să închiriezi o cameră şi toate celelalte facilităţi în calitate de membru temporar.

Vila construită în 1930 este de fapt un loc unde se strâng mai toate celebrităţile mondiale când au chef să se distreze departe de ochii presei. Să ne referim însă la piscina din spatele casei, care este de fapt o operă de artă, sculptată de un artist de origine italiană. E îmbrăcată toată în marmură rară, în alb, roz şi albastru, astfel încât să ofere o privelişte spectaculoasă.

Toate laturile bazinului cu apă sunt flancate de sculpturi în piatră naturală care conţin nu mai puţin de 95 de detalii arhitecturale. O astfel de minunăţie a costat în 1930 un million de dolari. Dar nu comparaţi valoarea banilor de atunci cu cea din prezent. Piscina a fost refăcută în totalitate de familia Versace, iar bijuteria a costat suma de 20 de milioane de dolari.

În cursul zilei, piscina poate fi acoperită, dacă razele soarelui sunt prea puternice, iar filtrele introduc în apă permament inclusiv cantităţi mari de sare de mare. Jennifer Lopez a plătit pe bazin nu mai puţin de 10 milioane de dolari în timpul căsătoriei cu Marc Anthony.

Sylvester Stallone iubeşte arhitectura grecească. Astfel, atunci când a comandat piscina din spatele casei, arhitectul a avut două indicaţii – să fie de dimensiuni olimpice şi să fie desenată în stil grecesc.

Arhitectul i-a respectat dorinţele şi, contra sumei de 7,5 milioane de dolari, visul de pe hârtie a fost transpus în realitate. Aşadar, la reşedinţa din Miami, actorul înoată în fiecare dimineaţă într-o bijuterie cu aspect antic şi, speră el, că în felul acesta îşi prelungeşte viaţa. Şi nu greşeşte deloc, pentru că mişcarea în apă este 100% benefică.

Citeşte şi: Cheltuieli fabuloase: cum arata gradina unui vip ecologist

Cheltuieli fabuloase: divorturi pe bani grei

Cheltuieli fabuloase – Cât te costă să trăieşti ca un star?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”