Primăvara te îmbie să redecorezi cu stil!

Primăvara nu ne îmbie numai la vacanţă, şi la relaxare sub razele de Soare, ci mai degrabă la redecorarea unui colţ prin casă, care să ne schimbe dispoziţia odată ajunşi acasă.
  • Publicat:
Primăvara te îmbie să redecorezi cu stil!
Primăvara nu ne îmbie numai la vacanţă, şi la relaxare sub razele de Soare, ci mai degrabă la redecorarea unui colţ prin casă, care să ne schimbe dispoziţia odată ajunşi acasă.
 
Tocmai de aceea, Galeriile Noblesse vine cu o recomandare de mix industrial -vintage care să contribuie decisiv la învestirea locului preferat din casă cu o nouă personalitate.
 
Dacă asocierile de obiecte inedite, din materiale inovatoare sau tradiţionale va provoacă creativitatea, atunci decorurile cu accente vintage sau industriale, sunt potrivite pentru schimbarea înfăţişării oricărei încăperi din locuinţă. Designerii Studio Insign le recomandă atât pentru case originale, cât şi pentru spaţii publice, precum pub-uri, cafenele sau boutique-uri.
 
“Lemnul este materialul predominant folosit pentru a contura interiorul, în timp ce accentele industriale subtile, precum scaunele de la bar şi corpurile de iluminat din bucătărie împreună cu alte accesorii oferă casei o amenajare cu trăsături pronunţate. 
Piesele vintage, alături de cele care par că tocmai au fost aduse din uzine sau fabrici sunt ideale pentru întregirea aspectului industrial. Şi pentru a da notă chic ambientului, având în vedere că de regulă predomină culorile cenuşiu şi brun, va recomandăm să introduceţi şi câteva tonuri calde prin intermediul accesoriilor, textilelor sau al plantelor” – explică Loredana Preda, CEO Group Noblesse**
 
Indiferent dacă vorbim de elemente uşor învechite, instalaţii, scaune din metal ruginit, mese vechi, aparate uzate sau materiale precum oţel, lemn, cărămidă, panouri de răşină, corian, acestea se dovedesc adevărate piese cheie într-un proiect de amenajare în stil industrial.
 
Dacă doriţi mai degrabă să creaţi un ambient boem, cu un aer uşor nostalgic şi predominant vintage, atunci puneţi accentul pe elemente de decor în stil vintage şi pe mobilier care spun o poveste din vremuri de demult.

 

Astfel, obiectele vechi prind viaţă lângă cele noi, cu aspect patinat şi ajută la crearea unei atmosfere cu adevărat relaxante.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân