Ouăle: purifică energiile şi alungă insomnia

Cine ar fi crezut că există atâta forţă într-un simplu ou. În Rusia, ouăle sunt foarte apreciate şi au avut întotdeauna o semnificaţie magică extrem de mare în vindecarea tradiţională. Practic, fiecare gospodărie din Rusia are un ou din lemn sau unul pictat, expus ca un fel de amuletă.
  • Publicat:
Ouăle: purifică energiile şi alungă insomnia

Cine ar fi crezut că există atâta forţă într-un simplu ou. În Rusia, ouăle sunt foarte apreciate şi au avut întotdeauna o semnificaţie magică extrem de mare în vindecarea tradiţională.

Practic, fiecare gospodărie din Rusia are un ou din lemn sau unul pictat, expus ca un fel de amuletă.

 

Puritate, putere divină, viaţă…

Lumea crede că ouăle simbolizează viaţa nou-apărută, dezvoltarea şi creşterea. De asemenea, ele semnifică starea de puritate; în ou se află potenţialul unei puteri divine reale. Oul mai simbolizează şi concepţia, începutul vieţii.

Pe lângă simbolistica lor, ouăle reprezintă unul dintre cele mai eficiente instrumente pentru atragerea negativităţii spirituale şi psihice. Câmpul energetic din jurul oului este foarte puternic, întrucât în interiorul lui este concentrată însăşi energia vieţii. Această energie, combinată cu energia creşterii, creează frecvenţe luminoase foarte puternice în jurul oului. Ele ajută la dispersarea energiei negative.

Foarte adesea, casele erau curăţate prin aşezarea unui ou în fiecare colţ al lor. Exista credinţa că ouăle absorb toate energiile negative. Acestea erau lăsate în colţuri timp de 7 zile, după care erau aruncate, fără să fie sparte. Cu toate acestea, puterea ouălelor acţionează numai în zona din imediata apropiere a locului unde sunt plasate, spre deosebire de alte substanţe folosite pentru purificarea energiilor din casă (cum ar fi, sarea, tămâia, lumânările), care pot absorbi energia dintr-o zonă mai amplă. Deci ouăle sunt excelente pentru purificări precise, localizate.

Ouăle, ca şi sarea, sunt folosite în Rusia de multe generaţii – metodele sunt transmise de la o familie la alta. Există multe, multe tehnici minunate şi stranii care implică ouă, dar majoritatea sunt extrem de complicate şi necesită multă experienţă. Cu toate acestea, eficientul ritual de mai jos este deosebit de uşor de realizat.

Ritualul cu ou, înainte de culcare

Dacă ai somnul tulburat sau visezi aceeaşi persoană în mod repetat, încearcă acest ritual rus foarte vechi, folosind un ou.

• Ia un ou şi scrie-ţi numele pe el, cu un creion sau cu un stilou.

• Pune oul pe noptieră, la acelaşi nivel cu capul.

• Lasă-l să stea acolo timp de 7 zile. Dacă se crapă, ceea ce se va şi întâmpla, dacă absoarbe prea multă energie negativă, aruncă-l şi înlocuieşte-l cu unul nou.

• La sfârşitul celor 7 zile, aruncă oul, fără să-l spargi.

Atenţie! Când lucrezi cu energia, foloseşte numai ouă organice!

Sursă: „Secretele energiei. Un plan imbatabil pentru o sănătate înfloritoare”, www.curteaveche.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân