Cum să faci decoraţiuni “fulgi de zăpadă” din hârtie – video

Îţi prezentăm trei variante diferite si simplu de realizat pentru decoraţiuni tip fulgi de zăpadă din hârtie.
  • Publicat:
Cum să faci decoraţiuni “fulgi de zăpadă” din hârtie - video

Se apropie sărbătorile de iarnă şi în curând vei începe să-ţi împodobeşti casa cu decoraţiuni specifice sezonului. Fulgii de nea sau steluţele din hârtie sunt uşor şi distractiv de făcut.

Îţi prezentăm trei variante diferite pentru decoraţiuni tip fulgi de zăpadă din hârtie. Primele două sunt variante simple, iar ultima este un mod relativ uşor de a face decoraţiuni 3D gen fulgi de zăpadă din hârtie.

Toate arată frumos agăţate pe un perete sau într-o fereastră şi sunt distractive să le faci, atât pentru copii cât şi adulţi.

Iată în primul filmuleţul cum să realizezi pas cu pas o decoraţiune fulg de zăpadă pentru sărbători. Pare a fi complicat, dar este mult mai simplu decât îţi crezi.
 

A doua variantă, de asemenea foarte simplă.

Decoraţiune 3D fulg de zăpadă din hârtie

Dacă utilizaţi foi de hârtie roşie, se va asemăna cu o floare de Crăciun, sau puteţi folosi o hârtie cu culori diferite faţă-verso, cum ar fi alb / argintiu (ca în filmuleţul nostru) – aceste doua culori o fac să arate chiar mai tridimensional. Poţi pune decoraţiunea pe uşa ta în loc de coroană de Crăciun sau să o agăţi undeva în casă.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”