As mai vrea o fata noua

Nu s-au dat la o parte de la nici o operatie estetica, oricat de solicitanta ar fi fost. Sau oricat de scumpa. Unora le-a reusit, altora nu. Au tinut extrem de ocupati o multime de chirurgi esteticieni, iar presa a avut de fiecare data un subiect delicios
  • Publicat:
As mai vrea o fata noua
As mai vrea o fata noua

Cher

Si-a modificat nasul, pometii, pleoapele, buzele. Are cateva liftinguri, dar arata senzational la 60 de ani. “E o porcarie ceea ce au scris ziarele cum ca mi-am scos o coasta”, a ripostat ea acum mult timp. In schimb, a recunoscut un lifting mamar. „Dupa ce am nascut-o pe fiica mea, pur si simplu nu mai aveam sani”, se confeseaza ea.

Demi Moore

Are alt nas, un lifting, implanturi mamare si liposuctii. Isi face injectii cu botox o data la trei luni. Dar acum cativa ani a aparut in filmul „Ingerii lui Charlie” purtand doar costum de baie si arata impecabil. Pentru operatiile pe care si le-a facut dupa 40 de ani, Demi a cheltuit 500.000 de dolari. Acum ii este bine langa sotul mai mic decat ea cu 16 ani.

La Toya Jackson

Toti cei din familie isi urasc nasul. Nasucul fratelui ei, Michael, e un subiect de bascalie internationala. La Toya si l-a modificat de trei ori. Si-a mai lucrat barbia, pometii si sprancenele. De ce? Intr-un interviu spunea ca tatal ei a terorizat-o in copilarie, pentru ca era urata familiei. Traumele cica trebuiau neaparat tratate cu bisturiul.

Melanie Griffith

Sotul ei, Antonio Banderas, o roaga de mult sa nu mai treaca pe la chirurg. „Te iubesc asa cum esti”, i-a spus el intr-o declaratie de presa. Melanie are 5 liftinguri, si-a marit buzele, si-a schimbat nasul si pleoapele. Si tot nu e multumita, chiar daca sotul ei o vrea langa el pana la adanci batraneti. Pana una alta, doar ridurile de pe fata ei sunt foarte adanci.

Sharon Osbourne

Doua liftinguri, alte buze, alti ochi, alt nas. In anii ’80, cand l-a cunoscut pe viitorul sot, arata ca o englezoaica care stia doar drumul acasa-piata. Practic, si-a schimbat radical fata. Si dupa ce a aparut pe MTV reality show-ul cu familia ei excentrica, o armata de stilisti au lucrat pentru ea, ca sa o faca sa arate cat de cat bine.

Tori Spelling

Nu e nici acum o frumusete cu nasul schimbat, alta barbie, alte buze si alti obraji. Insa inainte de operatii era din filmele horror. Tori si-a facut si implant mamar si o mica liposuctie, desi nu are probleme cu greutatea. Pana la alte operatii, trebuie sa-si rezolve problemele legate de mostenirea prea mica primita de la taticu’, Aaron Spelling.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Cele mai ciudate gusturi
Cele mai ciudate gusturi
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân