5 prietene pe care orice femeie le are

Prietenia cu alte femei este necesara deoarece ele te pot ajuta sa treci peste momentele dificile din viata ta.
  • Publicat:
5 prietene pe care orice femeie le are
5 prietene pe care orice femeie le are

Nimeni nu a spus ca viata amoroasa este simpla. Si poate ca barbatii ar trebui avertizati: atunci cand ne implicam intr-o relatie, o facem pe deplin. Adica da, si cu toata gasca de prietene. Nu de alta, dar nu ne putem lipsi de sprijinul lor neconditionat. Cu atat mai mult cand apar certurile in noul cuplu, pentru ca avem nevoie de un umar pe care sa ne varsam naduful.

Citeste mai departe pentru a te lamuri cine sunt aceste prietene si ce rol joaca ele in viata noastra:

Prietena nebunatica din facultate
Ea stie cum stau treburile in fiecare bar din oras, ii place s-o faca lata cu prietenele (are chiar tendinte lesbiene) si niciodata nu poarta lenjerie intima.

Ce ar putea merge rau cu o astfel de prietena? Intr-un cuvant: totul. Cand va reusi in sfarsit sa te rapeasca din bratele iubitului tau, va incerca sa iti dea o lectie potrivit careia monogramia este doar un alt cuvant care nu ar fi trebuit inventat, iar relatiile serioase sunt un semn de slabiciune.

Sfaturi pentru iubiti:
Nu-ti lasa niciodata partenera pe mana acestei prietene. Nu de alta, dar s-ar putea intoarce acasa convinsa ca nu-i mai plac barbatii deloc.

Si totusi, prietenele nebunatice ne pot ajuta sa ne reincarcam bateriile petrecand alaturi de ele o noapte lipsita de griji, cu dans pe mese si shot-uri de tequila. Dimineata, cel mai probabil, vei fi chiar recunoscatoare ca esti intr-o relatie stabila si are cine iti trata durerile de cap.

Prietena pe care, in secret, nu o suportam
La fel de sigur precum faptul ca soarele rasare de la est, fiecare femeie are o prietena pe care, de fapt, nu o suporta. La suprafata ne intelegem de minune, sunt de nedespartit, dar, imediat ce ne aflam in camere diferite, incepem sa ne barfim.

Sfaturi pentru iubiti:
Ai grija cat timp isi petrece partenera ta cu aceasta prietena, pentru ca s-ar putea sa o duca pe un drum gresit. Nu de alta, jacheta ei fie nu prea se mai poarta, fie e mai scumpa decat ti-ai putea putea permite vreodata pentru un cadou, fie e aceeasi jacheta pe care partenera ta si-a cumparat-o martea trecuta.

Bineinteles, noi nu ne vom spune niciodata lucrurile astea in fata. Pana la urma, suntem cele mai  bune prietene.
 

Prietena singura disperata
Cunoscuta si ca “grasuta”, prietena disperata nu isi mai da intalniri de cel putin doua mandate prezidentiale incoace.

Desi in esenta este o persoana decenta, prietena singura este fixata asupra propriului sine, iar atitudinea ei poate transforma orice petrecere intr-un schimb amar de replici.

Sfaturi pentru iubiti:

Cel mai probabil n-ai vrea ca partenera ta sa para prea fericita in prezenta acestei prietene. Tu ti-ai invatat lectia, dar spune-i si ei ca o paruiala nu e tocmai de dorit.

Si totusi, prietenele singure si disperate tind sa fie companii ideale, deoarece calendarul lor social (inexistent) le face loiale si demne de incredere. In plus, vazand-o mereu singura, vei pretui ceva mai mult relatia pe care o ai.

Prietenul de sex masculin
Fie e un fost ori un actual admirator, printre cei cinci prieteni ai oricarei femei exista si un barbat. El poate juca rolul de sociolog si iti poate oferi o introspectie cat mai corecta in comportamentele adeseori derutante ale barbatilor.

Sfaturi pentru iubiti:
Ai mare grija, el e acolo pentru partenera ta cand tu lipsesti, iar daca nu-ti joci cum trebuie cartile, te va face sa arati ca cel mai mare ratat de pe fata pamantului.

Avantaj? Daca nu ai chef sa participi la un curs de 10 saptamani de dans contemporan, nici o problema, prietenul-barbat va fi mai mult ca sigur incantat sa fie partenerul surogat.

Cea mai buna prietena

Nimic nu poate interveni intre tine si prietena ta cea mai buna. Sunt sanse destul de mari sa va cunoasteti chiar din copilarie. Ea este sufletul tau pereche si cea mai intima confidenta. A fost langa tine de fiecare data cand ai cunoscut pe cineva nou sau ai incheiat o relatie. Stie despre tine lucruri pe care nici unul dintre iubiti tai nu le-au stiut si pe care nu le-ai spune nici macar unui psiholog.

Cea mai buna prietena este cea mai importanta femeie, alaturi de mama ta. Ea e langa tine la bine si la rau, si te ajuta sa iei chiar si cele mai neinsemnate decizii.

Sfaturi pentru iubiti:
Prietena ei cea mai buna poate fi o companie excelenta care iti poate arata cateva laturi senzationale ale psihicului feminin.

Ea poate insa sa te puna si intr-o lumina proasta in numai cateva secunde. Daca vrei ca relatia ta sa dureze, ar trebuie sa te pui bine cu cea mai buna prietena a iubitei tale. Nici prea bine, ca dai de alte probleme.

Tu ce alte prietene ai?

Citeste si Pot barbatii si femeile sa fie doar prieteni?
                  Minciuna aduce fericirea

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”