4 roti vs. 2 picioare

E primavara, e frumos afara si ce poate fi mai placut decat o plimbare? Stii foarte bine de cate avantaje dispui daca, macar in perioada asta, fara ploi si noroaie, lasi automobilul proprietate personala sa astepte in parcare. E chiar o proba de foc pentr
  • Publicat:
4 roti vs. 2 picioare
4 roti vs. 2 picioare

Mergi pe jos si arati bine!
Nu degeaba cei cu dare de cuvant sustin sus si tare ca e bine sa faci zilnic miscare. Comoditatea costa si nu e de glumit. Sa nu schimbi insa merele cu perele. Adica sa apelezi la taxi pentru orice deplasare. Nu-ti fura caciula! Si nici nu incerca sa bravezi din prima: adica sa mergi de acasa pana la serviciu pe jos. Ia-o din aproape in aproape!

Cu parcarea nu-i de gluma
Lucrezi in centrul Bucurestilor? Atunci nu e de mirare ca, din ce in ce mai des, te confrunti cu indispozitii si nu se mai intelege colegul cu tine. Locul de parcare e extrem de pretios, nu?! Scapa de grija asta si o sa vezi cum reapare zambetul pe buzele tuturor.

Buzunare mai pline
Te-ai intrebat oare cati bani dai pe luna pe benzina? Ai stat cu creionul si hartia in fata sa faci niste calcule? Incearca! S-ar putea sa te ia cu ameteala cand o sa vezi negru pe alb cifra si cand o sa afli cate alte pofte iti poti satisface cu acesti bani. E un exercitiu cu rezolvare rapida si tot in interesul tau.

Blonda sau bruneta –cam tot una
Ca soferita cu state vechi in trafic, dar si ca incepatoare, stii pe propria-ti piele cum se comporta adevaratii „domni“ cu care te intalnesti pe drumurile publice. Gandeste-te la cat de bine ar fi sa nu-ti mai strice nimeni buna dispozitie!

Vizitele periodice la auto-service
Nu ar fi mai potrivit un abonament la sala sau la piscina decat un du-te vino pe la service? Ca de drumuri se tot ocupa Primaria, dar mai dureaza pana se finalizeaza lucrarile. Si mai o groapa, mai o roata… Ca sa nu mai zicem de toate celelalte pericole ce se pot ivi imediat ce invarti cheia in contact.

Cheia e la tine?
Nu e un secret pentru nimeni ca poseta unei femei e o sursa inepuizabila de tot felul de lucruri mai mult sau mai putin folositoare. Si niciodata nu e indeajuns de incapatoare, evident. Cheia de la masina se poate rataci sau poate ateriza prin tot felul de buzunare. O sursa sigura de disconfort si stres.

Placerile de la sfarsitul programului
Chiar daca nu esti buna prietena cu paharul sau cu sticla, din cand in cand, chiar se impune o gura de bere sau de vin. Dar cum trebuie sa te urci la volan, o sa-ti refuzi aceasta desfatare. Pai nu-i pacat de serile din ce in ce mai calde si de prezentele agreabile?!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cele mai eco inventii eco
Cele mai eco inventii eco
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”