Sex fierbinte în funcţie de zodie

Când ne dorim ceva anume, când visăm, când suntem stimulaţi de anumite impulsuri, când aşteptăm de la ceilalţi “acel ceva” care ne face fericiţi, de fapt ne manifestăm ca fiinţe pasionale influenţate, printre altele, de semnele zodiacale.
  • Publicat:
Sex fierbinte în funcţie de zodie

Când ne dorim ceva anume, când visăm, când suntem stimulaţi de anumite impulsuri, când aşteptăm de la ceilalţi “acel ceva” care ne face fericiţi, de fapt ne manifestăm ca fiinţe pasionale influenţate, printre altele, de semnele zodiacale.

Aşadar, preferinţele şi fanteziile sexuale ale fiecăruia dintre noi pornesc şi de la ceea ce defineşte zodia sub egida căreia ne-am născut.

Înţelege-te sau înţelege-i pe cei din jurul tău, descoperind care dintre zodii e cea mai “obraznică”:

Berbec – dezbrăcat de inhibiţii

Acest semn de foc este unul dintre cele mai pasionale şi impetuoase semne astrale – poate fi numit de multe ori chiar vulgar.

Îi place sexul scurt, dar intens, acum şi nu mai târziu, în locuri extravagante şi nu în dormitor, orientat mai mult spre propria persoană chiar şi atunci când iubeşte.

De asemenea, Berbecului îi plac sexul furios, întorsăturile exotice, poziţiile exhibiţioniste. Îl excită ţipetele de plăcere amestecată cu durere, având o tendinţă uşoară spre sadism: penetrarea un pic mai bruscă, muşcături etc.

Dar tot cel născut sub semnul zodiacal Berbec se va adapta şi după preferinţele tale, dacă îi va păsa.

Mai mult, dacă partenerul tău este Berbec poţi fi sigur că pasiunea lui nu va dispărea prea curând sau chiar niciodată, dar va trebui să accepţi că îl vei vedea, cu dificultate, în postura de romantic.

Taurul – un hedonist recunoscut

Cei născuţi sub semnul zodiacal Taur iubesc plăcerea şi sunt mereu însetaţi să o trăiască.

Unul dintre cele mai senzuale semne astrale, Taurul, îşi găseşte acestă plăcere în medii relaxante (muzică erotică, vin bun, confort) unde este “prezent”, pasional, un „plus evident” care te face să trăieşti fiecare senzaţie la intensitate mare .

El îşi doreşte o viaţă sexuală activă şi plină de noutăţi, dar nu aşa cum ar dori Săgetătorul, de exemplu. Percepţia sa asupra vieţii sexuale este una foarte serioasă şi, de cele mai multe ori, îşi doreşte acelaşi partener pentru o viaţă.

Gemeni – electricul Gemeni

Mereu în căutare de experienţe noi, cel născut sub semnul zodiacal Gemeni este mereu neobosit.

Ceea ce îl diferenţiază de ceilalţi constă în faptul că sexul este pentru el, în primul rând, o activitate intelectuală.

Din punctul de vedere sexual este curios (ceea ce îl face de multe ori infidel), are farmec, îi place să vorbească în timpul actului sexual, iar libidoul lui este “demonul” care îi ghidează paşii în viaţă.

Nu este neapărat un sentimental, dar are nevoie de sentimente pentru a-şi trăi experienţele sexuale la intensitate maximă.

Rac – sub protecţia permanentă a Racului

Chiar şi atunci când vorbim despre sex, Racii au o atitudine foarte protectoare, fiind animaţi de dorinţa de a aduce plăcere celorlalţi. De fapt, asta e plăcerea lor!

Un semn astral romantic, extrem de sentimental, Racul se simte fericit dacă partidele lui de sex sunt presărate cu detalii de genul: florii, inimioare, lumânări parfumate.

Fanteziile lor sexuale există, te pot surprinde de multe ori dar, tot de cele mai multe ori, conţin o parte semnificativă de sensibilitate, de erotism romantic.

Iubesc sexul normal, dar din poziţii de la spate şi jocurile cu chiţăieli.

Tot Racul (mai ales în cazul femeilor) este fericit când se simte obligat să facă sex, bineînţeles într-un sens pozitiv.

Bicele sau costumele de pisică nu sunt neapărat pe gustul lor, dar apreciază scenariile care pun accent pe vulnerabilitate, jocuri cu asistente, obrăznicia şi nu durerea fizică (mai ales în cazul celor cu ascendent în Fecioară).

Leu – plin de vâlvă şi emoţie

Regele natural al zodiacului iubeşte să fie în centrul atenţiei şi să primească dragoste de la ceilalţi, ceea ce este de mult ştiut.

Fiind un semn de foc este extrem de pasionat şi destul de exigent sexual. Sigur pe sine în pat, este plin de vitalitate şi emană o putere sexuală irezistibilă.

Partidele lui sexuale au o notă dramatică, supradimensionate, performând în dormitor cu carisma-i specifică.

Îl descriu cuvântul “exihibiţionist” şi uşurinţa de a se plictisi – are nevoie permanent de noutate şi distracţie.

Fecioară sau un înger căzut

Cei născuţi sub semnul astral Fecioară transmit o emoţie foarte puternică şi, în aceelaşi timp, paradoxală: o doză de castitate amestecată cu uşurinţa de a se dărui.

Un semn timid, Fecioara este meticuloasă şi caută perfecţiunea chiar şi în pat. Apetitul ei carnal şi senzualitatea există, dar sunt pe cât se poate de pământeşti pentru că Fecioara este prea practică şi prea analitică.

La fel de duală ca şi Gemenii sau Peştii, Fecioara se zbate între conceptele “cuminţenie vs fantezii sexuale debordante”. Gândurile ei pot produce tot felul de ciudăţenii în dormitor, adâncindu-se într-o „murdărie” sexuală.

Cu toate acestea, tot Fecioara este cea care îşi impune propriile reguli care, dacă nu sunt respectate, o fac nefericită. Regulile sexuale ale Fecioarei o transformă într-un „înger” care, rareori, decade mai ales în locuri ciudate, întunecate la propriu.

Balanţa şi idealul ei sexual

Cea mai romantică zodie a horoscopului european, Balanţa manifestă o dorinţă fizică bazată pe idealurile senzualităţii.

Se adaptează la nevoile celorlalţi, fanteziile lor sunt adevărate exerciţii mentale care trebuie neapărat să fie comune cu ale partenerului.

Îi plac lenjeria sexy, atmosfera romantică, lumânările parfumate şi caută, poate nu aşa de acerb, dar sigur, perfecţiunea în dormitor.

Balanţa ar fi, oricând, încântată de un menage a trois sau de o înregistrae video în timpul actului sexual.

Scorpionul – tabuul Scorpionului

Foarte sofisticat, semnul astral Scorpion e gata să încalce orice tabuu. Este cel mai sexy semn al zodiacului european şi emană o carismă pe cât de profundă, pe atât de întunecată.

Despre Scorpion se mai spune şi că nu îi place sexul, este obsedat de el! Sexul îi dă putere, mişcările sale sexuale fiind foarte dificil de anticipat.

S-ar folosi de bice, bile, produse de tortură erotică şi se bucură de sexul anal. Sexualitatea Scorpionului este pentru mulţi inacceptabilă mai ales pentru că e pasionat de jocuri de putere.

Săgetător – sexul este o aventură!

Mare iubitor de libertate, Săgetătorul este numit “craiul zodiacului”. Pentru cel născut sub acest semn zodiacal sexul este o aventură spontană, fiind un animal sexual.

Partidele de sex cu el sunt puternice, impulsive şi strict carnale. Ceea ce nu înseamnă că Săgetătorul nu iubeşte, dar ştie foarte bine să facă diferenţa dintre emoţii şi plăcere fizică.

Săgetătorilor nu le plac etichetele, iubesc relaţiile deshise şi visează la “scene de dragoste” ca din filmele porno.

Spre deosebire de Gemeni, totuşi Săgetătorul îşi impune din când în când reguli, restricţii, indiferent cât de generos este, de la natură, cu el şi cu ceilalţi.

Capricorn – prea complex ca să fie adevărat

Senzualitatea celor născuţi sub semnul Capricorn este pământeană şi aproape niciodată nu ieşită din comun. Trăiesc pasiuni carnale, dar cu o prudenţă specifică.

Preferinţele lui sexuale stau undeva între două luntre: când îi place să domine, când să fie dominat, o dată are tendinţe sadomasochiste, alteori este rezervat şi mai degrabă romantic.

Deseori activitatea sexuală are strânsă legătură cu încrederea în celălalt, Capricornii devenind atunci sobri şi dorindu-şi, mai mult decât altceva, afecţiune.

Vărsătorul-pervers şi independent

Este un semn zodiacal care excelează la capitolul „contradicţie”: pe de o parte, nu este pasionat de partide fierbinţi de sex, pe de altă parte poate da impresia că are un apetit sexual greu de satisfăcut, din cauza faptului este într-o căutare permanentă de senzaţii noi.

Însă pot fi amanţi extrem de pricepuţi, acordând o grijă deosebită celor cu care împart aşternuturile. 

Peşti – experienţa acvatică

Pentru Peşti, dragostea se pierde într-un vis extatic, fiind cel mai neconveţional semn astral. Este deschis aproape la orice şi îmbină poftele carnale cu sentimentalismul.

Sexul în sine e o fantezie frumoasă prin intermediul căruia doreşte să devină una şi aceeaşi persoană cu partenerul.

Cei ghidaţi de acest semn acvatic sunt seducători şi pasionali, romantici şi creduli. Caută un suflet pereche cu care să se potrivească şi în plan sexual.

Mare lui păcat e că lumea nu se poate ridica niciodata la nivelul visului său, trăind constant iluzii şi revenind mereu la trecut.

Nu suportă regulile sau angajamentele prea serioase, de aceea îl veţi găsi în lungi perioade de celibat.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscop decembrie 2014
Horoscop decembrie 2014
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”