Horoscopul lunii noiembrie 2013 – Previziuni despre bani, dragoste, sănătate

Horoscop noiembrie 2013
  • Publicat:
Horoscopul lunii noiembrie 2013 - Previziuni despre bani, dragoste, sănătate

SCORPION
23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Luna aceasta este o lună a iubirii, a întâmplarilor deosebite. E o perioadă favorabilă conceperii unui copilaş dacă asta vă doriţi şi tu, şi omul drag. Te afirmi la job şi eşti gata de acţiune, însă puţină prudenţă nu strică. Unele afecţiuni neglijate s-ar putea să-ţi creeze neplăceri. E cazul să iei măsuri!

SĂGETATOR
22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE

La capitolul financiar stai bine. Nu te poţi plânge că o duci rău cu banii. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre starea generală de sănătate. Solicitările din ultima vreme îţi slăbesc organismul. Nu te culca pe-o ureche şi întăreşte-ţi sistemul imunitar. În cuplu există armonie, însă dorinţa de aventura nu-ţi dă pace.

CAPRICORN
21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Setea de afirmare te obligă sa depui efort. Vrei o schimbare însă pentru asta trebuie să-ţi manifeşti interesul în mod susţinut. E un moment bun de valorificat. Vin şi banii. Nu ţi-ar strica însă o cură de minerale şi vitamine, mai ales că nu te simţi în forma maximă. Acasă atmosferă tensionată. Ia atitudine!

VĂRSĂTOR
20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

Neîntelegerile în cuplu ar trebui clarificate. Nu acţiona însă sub impuls, ci gândeste de 2 ori înainte de a lua o decizie. Altfel, s-ar putea sa-ti para rau. Stilul de viata ar trebui pe ici pe colo si el ajustat. Pot aparea complicatii! Pe plan profesional esti la înaltime. Stii ce vrei si îti vei atinge scopul.

PESTI 
19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Solicitari în plan profesional. Ai reusit sa trezesti interesul sefilor, dar si colegii te sustin si sunt de partea ta. Esti pusa pe fapte mari. Si în plan sentimental se precipita un pic lucrurile. Exista loc pentru cineva nou în viata ta. Decizia îti apartine! Inima îti da batai de cap, nu sunt însa motive sa intri în panica.

BERBEC
21 MARTIE – 20 APRILIE 

Esti larga la punga în perioada asta. Cheltuiesti fara masura si s-ar putea sa ajungi rapid la fundul sacului. Pentru a nu destabiliza de tot bugetul, înfrâneaza-ti nevoia de a arunca cu banii. Nu cere imposibilul de la cei apropiati, s-ar putea sa fii dezamagita. Excesele culinare te pândesc la tot pasul. Ai grija!

TAUR
21 APRILIE – 20 MAI

Esti mai autoritara ca oricând si asta s-ar putea sa te coste. Fii mai putin pusa pe harta si vei obtine rezultate. Nu poti controla tu totul! În plan profesional agitatie si se impune o abordare noua pentru a face fata cu brio solicitarilor. Pe un astfel de fond, sanatatea este afectata. Mergi la medic pentru analize si eventual un tratament.

GEMENI
21 MAI – 21 IUNIE

Esti prinsa pe picior gesit. O problema de sanatate mai veche sau una mai noua nu mai suporta amânare. Fa-ti timp pentru niste investigatii! Furtuna în cuplu! Sirul împacarilor si despartirilor poate lua sfârsit. E momentul sa te decizi – pui capat definitiv relatiei sau nu. Stii însa ce e de facut sa-ti rotunjesti veniturile.

RAC
22 IUNIE – 22 IULIE

Nevoia ta de afirmare poate fi satisfacuta. Valorifica la maximum orice oportunitate si raspunde provocarilor. Cu sanatatea nu sunt probleme, doar ca se impune sa te menajezi pe cât posibil. De bani nu duci lipsa, ai grija cum si pe ce îi cheltuiesti. Suisuri si coborâsuri în dragoste.

LEU
23 IULIE – 22 AUGUST

Vrei totul, doar ca îti lipseste energia necesara. Este important sa te vitaminizezi si sa nu încerci sa-ti depasesti limitele. Familia te solicita în perioada aceasta si te vei implica financiar. Usor sentimentala, dar hotarâta sa clarifici cu cine vrei sa mergi pe mai departe la drum.

FECIOARĂ
23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Informeaza-te temeinic înainte de a face o mutare în plan profesional. Chiar daca framântarile nu-ti dau pace, esti în pozitia de a actiona inspirat. Nu lasa agitatia sa-ti afecteze echilibrul psihic si fizic. Un ritm mai putin accelerat nu ti-ar strica. Cupidon arunca sageti în noiembrie!

BALANŢĂ
23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Tensiunile în familie pot lua sfârsit. Acum e momentul redobândirii armoniei în relatiile cu cei apropiati. Sunt sanse mari de reusita! Alimentatia deficitara îti creeaza unele neplaceri, de tine depinde sa restabilesti echilibrul. Fii cu bagare de seama în privinta banilor. Sa nu-ti scape printre degete!

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscopul lunii decembrie
Horoscopul lunii decembrie
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”