Horoscopul Fericirii

Vezi ce înseamnă fericirea pentru fiecare zodie!
  • Publicat:
Horoscopul Fericirii

Săgetător 23 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii sunt persoane care caută adevărul, iubesc să călătorească, să găsească noi semnificaţii ale vieţii, să exploreze şi să aibă cât mai multe experienţe. Percepeţi lumea ca pe un spaţiu care vă este accesibil dacă îi oferiţi timpul necesar pentru a-l explora şi înţelege. Fericirea vine pentru voi din libertatea de explora, de a vă dezvolta şi a cunoaşte misterele lumii şi ale propriei persoane. Informaţia înseamnă putere şi pe măsură ce învăţaţi mai multe vă simţiţi mai bogaţi.

Cheia fericirii : Dezvoltarea spirituală prin explorare şi cât mai multe experinţe 

Scorpion 23 octombrie – 22 noiembrie

Pentru Scorpioni, sentimentul de împlinire personală vine din siguranţa că pot supravieţui oricărei situaţii şi pot reveni dintr-o criză mai puternici ca nicioadată. Aveţi capacitatea de a vă analiza viaţa lucid, de a selecta ce anume nu funcţionează pentru voi şi de a reconstrui apoi cu forţe proaspete. Să zicem că v-aţi pierdut afacerea din cauza crizei sau a unor erori financiare. Această situaţie este pentru voi o ocazie pentru a începe o nouă afacere care vă aduce şi mai mulţi bani şi succes.

Cheia fericirii : Sunteţi cei mai fericiţi atunci când reveniţi în top cu mai mult succes şi forţă ca înainte

Capricorn 22 decembrie – 20 ianuarie

Capricornii sunt persoane care urmăresc succesul şi iubesc strategia. Vă găsiţi împlinirea în organizarea unui plan şi urmărirea acestuia. Nu sunteţi mulţumiţi cu situaţia dată. Ceea ce este în perfect în regulă pentru cei mai mulţi oameni nu este suficient pentru voi, tocmai pentru că aveţi standarde înalte. Credeţi că scopul scuză mijloacele şi vă motivează provocările. Vă place să vă formulaţi un plan, să munciţi din greu şi apoi să culegeţi recompensele pentru efortul depus.

Cheia fericirii: Să dovediţi că puteţi obţine orice vă propuneţi

Vărsător 21 ianuarie – 19 februarie

Vărsătorii îşi doresc să salveze lumea, sau măcar să facă din ea un loc mai bun pentru ceilalţi. Sunţeţi preocupaţi de binele omenirii şi sunteţi fericiţi când reuşiţi să schimbaţi percepţii şi idei greşite şi să îi ajutaţi pe cei mai puţin norocoşi. Fie că sunteţi un susţinător al schimbării la nivel naţional, în propriul cartier sau printre colegi, întotdeauna încercaţi să schimbaţi lucrurile în bine. Prietenia este foarte importantă pentru voi şi sentimentul de apartenenţă la un grup vă face fericiţi.

Cheia fericirii: A face o diferenţă (fie mică sau mare) şi a ajuta comunitatea

Peşti 20 februarie – 20 martie

Peştii sunt cei mai fericiţi când îşi folosesc intuiţia pentru a-i ajuta pe ceilalţi în momente de criză. Vă găsiţi pacea interioară ştiind că aţi făcut o diferenţă în viaţa cuiva într-atât de mult încât sunt persoane mai bune acum. De asemenea, sunteţi fericiţi când vă exploraţi latura spirituală permiţandu-vă să visaţi şi să nu rămâneţi prins în problemele de zi cu zi. Când oferiţi compasiune, înţelegere şi sunteţi empatic cu oamenii din jur vă simţiţi cei mai împăcaţi cu voi înşivă.

Cheia fericirii : A face o diferenţă în viaţa cuiva într-un mod profund. Folosiţi-vă intuiţia pentru a vă ghida în situaţiile care duc la creşterea voastră spirituală

Fecioară 24 august – 22 septembrie

Trebuie să simţiţi că este nevoie de voi, vă simţiţi cei mai împliniţi atunci când ajutaţi pe altcineva în momente dificile sau de criză. Nu vă doriţi neapărat astfel de situaţii, dar sunteţi atraşi de ele pentru că aveţi tendinţa să îi  salvaţi pe cei cu probleme. De asemenea, veţi găsi o mare sursă de fericire în muncă. Aveţi nevoie să vă simţiţi ocupat. Găsiţi plăcereşi fericire în a fi de ajutor şi în a contribui în societate, în a ajuta alte persoane să devină mai productive, mai sănătoase şi mai fericite.

Cheia fericirii : A fi apreciat de ceilalţi, a face o diferenţă în viaţa cuiva

Balanţă 23 septembrie – 22 noiembrie

Balanţele s-au născut pentru a iubi! Vă simţiţi cel mai bine într-o relaţie fericită şi împlinită. Aşa că una dintre cheile împlinirii personale este să vă găsiţi sufletul pereche. Sunteţi o persoană de încredere şi aveţi capacitatea de a media conflicte şi a apropia oamenii. Căutaţi să trăiţi viaţa din plin, dar sunteţi atenţi să păstraţi echilibru şi armonie în toate sferele vieţii. 

Cheia fericirii: Găsirea sufletului pereche – o relaţie stabilă şi fericită

Taur 21 aprilie – 20 mai

Pentru Tauri sentimentul de împlinire vine din securitate. Asta nu înseamnă neapărat câştiguri financiare, investiţii sau o casă mare (lucruri spre care tindeţi de asemenea), ci mai degrabă este vorba despre un sentiment de securitate interioară. Vă doriţi să găsiţi în voi locul în care vă simţiţi în siguranţă şi împliniţi. Tocmai de aceea este important să fiţi conştient de cine sunteţi, care vă sunt calităţile, defectele, valorile şi dorinţele. Când sunteţi împăcaţi cu voi înşivă puteţi obţine orice vă propuneţi, nu mai există bariere sau limite.

Cheia fericirii : A face bani nu pentru ceea ce se poate cumpăra cu bani, ci pentru experienţele care vă îmbogaţesc viaţa.

Gemeni 21 mai-21 iunie

Fericirea gemenilor este influenţată de intrarea în legătură cu copilul din ei şi de a-i permite să se exprime cât mai creativ. Micile plăceri şi surprize ale vieţii îi fac cei mai fericiţi pe gemeni. Faptul că pot improviza, pot jongla cu diferite idei şi îşi pot exprima latura jucăuşă le aduce bucurie. Este foarte important pentru gemeni să îşi poată exprima cele mai intime gânduri şi dorinţe şi să fie înţeleşi de cei din jur.  Vă place să împărtăşiţi idei şi planuri de viitor cu ceilalţi.

Cheia fericirii: Permiteţi-vă să visaţi ca şi cum aţi fi un copil. Nu mai găsiţi scuze pentru a nu vă urmări visele, oricât ar fi ele de mari!

Rac 22 iunie-22 iulie

Cheia fericirii pentru Rac se regăseşte în ideea de cămin şi familie, dar  şi în sentimentul de siguranţă şi linişte în mediul vostru. Sunteţi cei mai fericiţi atunci când iubiţi şi simţiţi că sentimentul este reciproc. Aveţi de nevoie de o casă sau de un loc special în care vă simţiţi ca acasă, un loc calm, departe de lume unde vă puteţi retrage din realităţile dure pentru a găsi linişte şi protecţie.

Cheia fericiri : Securitatea emoţională, fie că este vorba de o relaţie sau de propria persoană

 

Leu 23 iulie – 23 august

Leii sunt cei mai fericiţi când oferă. Sunt cea mai inimoasă dintre zodii si sunt foarte fericiţi când au grijă de persoanele pe care le iubesc. Câteodată exagerează cu generozitatea lor. Afecţiunea şi atenţia unei alte persoane reprezintă o altă sursă de fericire pentru ei. Vă place să fiţi răsfăţaţi, adoraţi şi să faceţi acelaşi lucru cu persoanele importante din viaţa voastră. Vă simţiţi foarte mulţumiţi când eforturile vă sunt apreciate de cei din jur.

Cheia fericirii: Permiteţi-vă să iubiţi necondiţionat şi din toată inima

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Constandache
Alexandra Constandache este redactor “Ce se întâmplă, doctore?”. Pasionată de tot ceea ce înseamnă sănătate, frumuseţe, psihologie şi terapii alternative, Alexandra Constandache a găsit în cadrul echipei “Ce se întâmplă, doctore?” cadrul perfect pentru a explora subiecte interesante ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”