Horoscop septembrie 2014

Luna septembrie aduce surprize pentru toate zodiile! Racii, Taurii şi Gemenii sunt norocoşi când vine vorba de carieră, unde lucrurile merg ca pe roate, iar pentru nativii din Capricorn, Balanţă şi Săgetător astrele au planuri mari în ceea ce priveşte dragostea.
  • Publicat:
Horoscop septembrie 2014

Luna septembrie aduce surprize pentru toate zodiile!

Racii, Taurii şi Gemenii sunt norocoşi când vine vorba de carieră, unde lucrurile merg ca pe roate, iar pentru nativii din Capricorn, Balanţă şi Săgetător astrele au planuri mari în ceea ce priveşte dragostea.

Vezi şi tu ce ţi-au pregătit stelele pentru începutul de toamnă!

FECIOARĂ

24 august – 22 septembrie

La serviciu nu va fi uşor să lupţi pentru drepturile tale: ai grijă să te fereşti din calea celor care au tendinţa să dea vina pe tine pentru orice, mai ales dacă ei îţi pot decide soarta. În cuplu încearcă să-ţi recunoşti greşelile şi să ţii totul sub control. Nu amâna luarea unor decizii pentru că mai târziu poate fi prea târziu. Conflictele din familie riscă să se amplifice.

BALANŢĂ

23 septembrie – 22 octombrie

La job luna septembrie va fi una foarte productivă pentru tine. Ai şanse mari să obţii o promovare peste aşteptările tale, dar ţine-ţi planurile doar pentru tine. În dragoste îţi merge la fel de bine. Poţi lăsa toate grijile în urmă şi îţi poţi lua o binemeritată vacanţă. Alege un loc exotic şi ia cu tine cât mai multe persoane dragi, familie şi prieteni!

SCORPION

23 octombrie – 22 noiembrie

Toamna vine cu noi satisfacţii atât în carieră cât şi în plan sentimental. Spre finalul lunii, acordă mai multă atenţie colectivului din care faci parte, mai ales dacă ai o familie la care trebuie să te gândeşti şi care te determină să nu-ţi asumi riscuri pea mari. În cuplu trebuie să eviţi doar propriile tentaţii sau greşeli care te pot îndepărta de tot ce ai mai drag.

SĂGETĂTOR

23 noiembrie – 21 decembrie

În această perioadă nu ştii foarte bine ce vrei şi rişti să-ţi stabileşti incorect priorităţile. La job Jupiter va face ca acţiunile tale să aibă cele mai bune rezultate, iar obiectivele să fie atinse cu succes. Relaţia de cuplu va evolua în cursul lunii septembrie, poate chiar către o nuntă sau o mărire a familiei. Fii pregătită pentru că până şi lucrurile pozitive pot strica echilibrul.

CAPRICORN

22 decembrie – 20 ianuarie

În prima lună de toamnă te vei dedica relaţiilor personale şi comuncării. Este o perioadă propice pentru atingerea obiectivelor. La job un curs, o informaţie nouă, îţi vor fi de mare folos. În dragoste pot apărea complicaţii. Membrii familiei tale pot avea unele dificultăţi financiare. Încearcă să nu te implici mai mult decât este cazul.

VĂRSĂTOR

21 ianuarie – 19 februarie

Luna septembrie este una de succes pentru tine. La serviciu fii atentă la colegii care au sarcini similare cu ale tale. Poţi învăţa de la ei. În dragoste dar şi în familie ai parte de armonie şi de o atmosferă caldă. Te afli pe aceeaşi lungime de undă cu iubitul tău şi împreună sunteţi de neoprit! În familie respectul reciproc va stinge orice conflict.

PEŞTI

20 februarie – 20 martie

Poziţia astrelor în această perioadă este una foarte favorabilă nativelor zodiei Peşti, cu excepţia lui Mercur care poate aduce mici momente neplăcute. Nu trebuie să-ţi pierzi din vedere obiectivele chiar dacă vor apărea unele impedimente. În relaţiile de suflet respectul reciproc, onoarea şi demnitatea pot face minuni.

BERBEC

21 martie – 20 aprilie

Jupiter îţi poate aduce unele probleme, mai ales la serviciu. Va fi necesar să munceşti mai mult decât de obicei pentru a obţine aceleaşi rezultate. Canalizează-ţi energia pozitivă către sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Şi în plan sentimental vor apărea complicaţii, deşi persoanele din jurul tău vor face tot posibilul să te protejeze.

TAUR

21 aprilie – 20 mai

Venus şi Soarele sunt de partea ta, ceea ce-ţi va da putere să învingi orice obstacol. Proiectele tale vor avea succes într-o perioadă scurtă de timp şi la o scară foarte mare, chiar dacă vor apărea şi câteva probleme. În cuplu nu va fi necesar să iei decizii importante. Ai grijă cu cei dragi, uneori eşti nedreaptă cu ei şi ar fi timpul să schimbi ceva.

GEMENI

21 mai- 21 iunie
 
La serviciu eşti norocoasă, indiferent de situaţie! Sunt, evident, necesare şi unele eforturi din partea ta însă nimic extraordinar sau peste puterile tale. Şi în cuplu vei putea rezolva cu uşurinţă problemele sau conflictele. Simpla ta prezenţă inspiră încredere. Exerciţi o influenţă pozitivă asupra familiei şi asupra cercului tău de prieteni.

RAC

22 iunie – 22 iulie

La serviciu nu ai de ce să îţi faci griji, nimeni nu-ţi va face probleme. O singură persoană poate să îţi aducă surprize mai puţin plăcute şi aceea eşti chiar tu. Lenea ta şi lipsa dorniţei de a schimba acest aspect îţi pot dăuna. Aşa că adună-te şi fă ce trebuie să faci, nu doar ce vrei. Pe planul relaţiilor nu va fi suficient să te schimbi, ci va trebui să schimbi şi percepţia celorlalţi în ceea ce te priveşte.

LEU

23 iulie – 23 august

Sfera jobului poate aduce leoaicelor numeroase surprize la început de toamnă. Te poţi aştepta ca la finalul primei decade planurile tale să devină inutile din cauza unori schimbări la nivel de companie. Nu ai de ce să te temi, dar trebuie să fii pregătită pentru ca acestea să nu te afecteze. În relaţia de cuplu vă veţi completa perfect şi veţi fi de neînvins.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscop detaliat -  Septembrie 2014
Horoscop detaliat - Septembrie 2014
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân