Horoscop martie 2016 – Află ce prevăd astrele pentru zodia ta!

Prima lună din primăvară vine cu schimbări radicale pentru toţi nativii şi cu o mulţime de surprize, informează one.ro.
  • Publicat:
Horoscop martie 2016 -  Află ce prevăd astrele pentru zodia ta!

Prima lună din primăvară vine cu schimbări radicale pentru toţi nativii şi cu o mulţime de surprize, informează one.ro.

Berbec 

La serviciu o să primiţi o propunere foarte atractivă, dar înainte de a accepta vă sfătuim să o analizaţi cu atenţie. Luciditatea nu este tocmai punctul vostru forte luna aceasta, aşa că fiţi cu ochii larg deschişi. Rezistenţa voastră fizică nu este una foarte bună, aşa că vă sfătuim să faceţi o vizită la medic pentru a evita problemele dentare sau cele dermatologice, care v-au afectat în ultimele săptămâni. Relaţia de cuplu poate avea şi ea de suferit dacă o să mai staţi peste program la serviciu.

Taur

Pentru voi luna martie o să fie absolut fabuloasă. Dacă aveţi o afacere vi se vor ivi noi oportunităţi, dacă sunteţi într-o relaţie o veţi îmbunătăţi. Pur şi simplu, astrele vă iubesc şi vă oferă toată energia şi susţinerea de care aveţi nevoie! Nu ezitaţi să încheiaţi un contract în această perioadă, pentru că este de bun augur. Aveţi încredere în instinctele voastre şi lucrurile se vor concretiza şi împlini în timp.

Gemeni

Muncă, muncă şi iar muncă. Aşa se anunţă această lună pentru voi. Aveţi multe sarcini, multe responsabilităţi şi foarte multe lucruri de făcut la serviciu. Nu intraţi în panică! Totul are o rezolvare şi totul se poate schimba în timp. Poate după această perioadă foarte aglomerată o să primiţi o mărire de salariu (vă sfătuim să îl cereţi) sau o să câştigaţi o vacanţă exotică de două persoane. Totul este să fiţi mulţumiţi de ceea ce faceţi şi să nu neglijaţi această urcare profesională.

 Rac

Acum este momentul să împărtăşiţi cu cei apropiaţi proiectele şi gândurile voastre. În această perioadă, secretele nu fac decât să creeze o distanţă nedorită între voi şi aceştia, iar în final aţi putea descoperi că v-ar fi ajutat mai mult decât credeaţi, fie cu un sfat, fie cu propriile lor calităţi sau resurse materiale. Aveţi încredere în intuiţia voastră şi fiţi atenţi la comportamentul celor care vă laudă excesiv. S-ar putea ca în grupul de cunoştinţe să existe şi un invidios care să vă strice planurile.
 

Leu

Evitaţi disputele cu persoanele din anturajul vostru, pentru a nu răni iremediabil oamenii care vă iubesc cu adevărat. Luna aceasta vă sfătuim să daţi dovadă de mai multă diplomaţie decât de obicei şi fiţi atente la momentele când este mai bine să păstraţi tăcerea. Atunci când vă expuneţi punctul de vedere, ţineţi cont de interesele lor mai mult decât de ale voastre, cel puţin pentru moment. Veţi vedea că pe termen lung veţi avea de câştigat păstrând relaţiile cu ei armonioase. 
 
Citeşte continuarea pe ONE.ro!
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”