Horoscop iulie 2018: bani, carieră, sex

Iată ce schimbări apar la Horoscop şi cum sunt afectate zodiile! Dacă cei născuţi în Zodia Capricornului dau semne de oboseală, nativii din Peşti trăiesc fiecare moment la cote maxime.
  • Publicat:
Horoscop iulie 2018: bani, carieră, sex

Luna iulie aduce schimbări importante pentru fiecare zodie, fie că vorbim de dragoste şi bani sau de succesul profesional. În această lună, cei mai mulţi dintre noi ar putea înţelege dacă şi-au găsit, cu adevărat, sufletul pereche, dacă jobul pe care l-au ales li se potriveşte, dacă au greşit când au investit timp şi energie într-un anumit proiect.

Berbecul

Berbecul poate câştiga bani din tranzacţii imobiliare, iar membrii familiei îl sprijină în acest demers financiar. Chiar şi prietenii vechi se vor implica în această activitate.

Taurul

Taurul pare să fi ajuns în faţa unui drum cu mai multe posibilităţi, nu ştie ce să aleagă, unde să se îndrepte. Eşte posibil să primească ştiri neaşteptate, iar acestea vor duce la o schimbare de plan.

Gemenii

Gemenii hotărăsc să îşi asculte instinctul şi demarează proiecte noi. Ba mai mult, renunţă la relaţia pe care o au. Sunt dornici să trăiască lucruri noi, să simtă că sunt apreciaţi.

Racul

Racii rămân la fel de schimbători şi în această lună. Nativii pot fi, uneori, materialişti şi anxioşi, iar aceste caracteristici îi pot ajuta sau răni în această perioadă, mai ales în plan sentimental. Pe plan financiar, reuşitele nu îi ocolesc.

Leul

Leul trebuie să dea dovadă de prudenţă pe toate planurile. Chiar dacă emană un oarecare magnetism şi sunt tot timpul în centrul atenţiei, nativii ar trebui să se se gândească mai bine înainte de a începe o nouă relaţie. Astrele nu le sunt favorabile.

Fecioara

Fecioarele dau dovadă de generozitate, doar relaţia cu partenerul este stresantă în această lună. Deşi nu există conflicte, romantismul şi pasiunea par să lipsească. În timp ce încearcă să îşi echilibreze viaţa profesională. Fecioara neglijează partea sentimentală, aşa că uită de nevoile partenerului.

Balanţa

Balanţele ar putea obţine o mărire de salariu. Cariera se află în prim plan în această lună, iar familia o sprijină. Chiar şi investiţiile noi necesită o examinare aprofundată. De aceea, e indicat să folosească această ocazie pentru a formula viitoarele obiective financiare şi a elabora metodologia pentru a le realiza.

Scorpionul

Scorpionii trebuie să depăşească multe obstacole în această lună. Nativul este nevoit să dea dovadă de multă toleranţă pentru a trece peste această perioadă plină de incertitudini. Nu se mai simte bine la locul de muncă, în relaţia cu partenerul, dar se teme de schimbări. Astrele sunt însă de partea Scorpionului, iar drumul pe care îl va alege este cel căutat.

Săgetătorul

Săgetătorul îşi întâlneşte dragostea la care a visat. Farmecul îl ajută, de ocazii nu duce lipsă, iar Mercur facilitează întâlnirile romantice. Această nouă legătură se poate materializa cu o căsătorie.

Capricornul

Capricornul trebuie să se adapteze condiţiilor şi oamenilor în iulie 2018. Încercările prin care trece îi testează rezistenţa. Poate întâmpina probleme la locul de muncă, poate bifa o despărţire. Astrele îşi fac jocul şi totul pare să fie la voia întâmplării.

Vărsătorul

Vărsătorul se poate îndrăgosti la locul de muncă. Şansa de a forma noi parteneriate romantice există după data de 23 iulie. Colegii le dau o mână de ajutor. Nativul atrage sexul opus cu încrederea pe care o emană, cu optimismul şi pofta lui de viaţă.

Peştii

Peştii traversează o perioadă plină de schimbări. Unii schimbă ceva în interiorul organizaţiei, alţii schimbă locul de muncă. Trebuie să aibă grijă însă şi de sănătate. Deşi există probleme şi în plan amoros, lucrurile se vor rezolva în mod paşnic.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Simona TUDORACHE
Simona Tudorache este jurnalist şi redactor al site-ului "Ce se întâmplă, doctore?", având în portofoliu articole şi interviuri cu medici, nutriţionişti şi specialişti în activitate fizică. De asemenea, Simona Tudorache este preocupată şi de zona de lifestyle sănătos, intervievând vedete ...
citește mai mult
Horoscopul lunii iulie
Horoscopul lunii iulie
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”