Destinaţia ideală de vacanţă, în funcţie de zodie

Fie că eşti fană al horoscopului sau nu, predicţiile zodiacale sunt întotdeauna intrigante.
  • Publicat:

Fie că eşti fană al horoscopului sau nu, predicţiile zodiacale sunt întotdeauna intrigante. Vara s-a instalat oficial şi dacă nu ştii unde să-ţi petreci vacanţa, astrele te-ar putea ajuta să faci o alegere.

Găsirea destinaţiei ideale de vacanţă în perfecta armonie cu temperamentul şi personalitatea ta poate fi dificilă.

Iată care ar putea fi locurile pentru care ar  merita să-ţi rezervi un bilet de avion, în funcţie de semnul tău zodiacal.

Galerie foto

vezi galeria
12 foto

PEŞTI (19 februarie – 20 martie)

Peştii sunt prinşi într-o continuă stare de visare şi iubesc ideea de a evada din realitate şi de a explora. Enigmatici şi emotivi, nativii Peşti au nevoie de un loc ceva mai îndepărtat în care pot relaxa şi intra în contact cu emoţiilor lor. O opţiune foarte bună ar fi Marocul, mai exact Marrakesh, cu grădini botanice luxuriante, arome inedite şi obiecte de ceramică pictate manual. 

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Semn de Foc, nativul Berbec este o fire energică, îndrăzneaţă şi impulsivă. Berbecii iubesc provocările fizice şi iubesc să-şi petreacă timpul în natură. Parcul Naţional Vatnajökull din Islanda este o opţiune bună deoarece aici se află un relief unic şi spectaculos, format din vulcani, gheţari, văi şi platouri – o adevărată aventură!

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Chiar dacă nativii acestei zodii sunt înclinaţi către arte, Taurul este un romantic incurabil. Iubesc să gătească şi să petreacă timp alături de partner. Un adevărat hub cultural, o locaţie plină de istorie şi de arte, cum ar fi Granada din Spania ar fi alegerea perfectă.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt sociabili, comunicativi şi iubesc compania celorlaţi.  Sunt şi foarte curioşi şi iubesc să exploreze noi locuri, mai ales dacă sunt în apropierea lor. Londra este o opţiune bună pentru că le oferă multe opţiuni – de la expoziţii de artă, la spectacole de teatru şi nenumărate obiective turistice.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Racii sunt o zodie cu înclinaţii artistice şi cu o intuiţie incredibilă. Prieteniile apropiate sunt foarte importante pentru voi, iar destinaţia ideală trebuie să vă ofere distracţie şi protecţie în acelaşi timp. Lisabona ar putea fi alegerea perfectă – un oraş în apropierea apei, care vă oferă delicii culinare şi artă, în aceeaşi măsură!

LEU (23 iulie – 23 august)

Leii iubesc călătoriile! Sunt mai puţin înclinaţi să aleagă destinaţii foarte îndepărtate, dar iubesc să exploreze partea artistică a oraşelor. Pentru ei o destinaţie de vis ar fi un loc plin de cultură si eleganţă pentru a-şi hrăni nevoia de relaxare. Parisul cu spiritul său cosmopolit este alegerea perfectă!

FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie)

Fecioarele iau rar pauze, aşa că alegerea unui destinaţii de vacanţă relaxante este obligatorie. Iubesc natura şi mâncarea sănătoasă, dar sunt şi meticuloase şi exigente. Din acest motiv, o alegere potrivită ar putea fi  Lauterbrunnen, în Elveţia – o staţiune chintesenţial elveţiană înconjurată de Alpi. 

BALANŢĂ (23 septembrie – 23 octombrie)

Inteligenţa, diplomaţia şi echilibru sunt doar câteva dintre calităţile Balanţelor. Iubesc să petreacă timp cu prietenii, apreciază natura şi sunt atraşi de destinaţii pitoreşti. Cinque Terre este o destinaţie ideală pentru ei – orăşelele idilice, micile magazine şi restaurante de familie îţi pot oferi câteva clipe de relaxare bine meritate!

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Scorpionul este caracterizat de curaj, onestitate şi îndrăzneală. Sunt lideri înăscuţi care iau rar o pauză. Acestui semn i se potrivesc destinaţiile misterioase, dar care păstrează comfortul cu care sunt obişnuiţi. Un oraş vibrant ca Burano din Italia, ar fi o destinaţie interesantă pentru voi!

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 23 decembrie)

Săgetătorii sunt energici şi curioşi, adoră libertatatea şi iubesc să călătorească. Sunt ghidaţi de spirit de aventură şi de creativitate. Insula Madagascar ţi-ar putea oferi un mix unic de atracţii – de la plajele cu nisip alb la păduri luxuriante şi multă aventură!

CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornii sunt ghidaţi de pragmatism, ambiţioşi şi disciplinaţi. Când vine vorba de călătorii, nativului Capricorn îi trebuie un plan bine pus la punct şi un program bine calculat. Sunt înclinaţi să aleagă destinaţii care să le ofere o experienţă memorabilă. Patagonia ar putea fi destinaţia perfectă –îţi pot depăşi limitele şi te vei simţi ca un adevărat explorator!

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii nu suportă să se plictisească. Caută aventur originale şi iubesc independenţa. Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe se potriveşte cu spiritul vostru expansiv şi dorinţa de libertate. Cu obiective turistice, safari în deşert, cumpărături sau navigat – nu ai timp să te plictiseşti!
Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscop august 2017
Horoscop august 2017
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”