(P) Singura soluţie care vindecă leziunile herpesului oral în 3 zile

Dar ce este herpesul oral, cum apare el şi, mai ales, ce soluţie avem să vindecăm rapid leziunile?
  • Publicat:
(P) Singura soluţie care vindecă leziunile herpesului oral în 3 zile

Cu toţii am trecut prin experienţa iritantă a unui herpes oral, leziunea aceea neplăcută care pe lângă senzaţiile de durere, mâncărime şi usturime, vine la pachet şi cu un aspect total dezagreabil, care de cele mai multe ori are darul de a-ţi da planurile peste cap.

Dar ce este herpesul oral, cum apare el şi, mai ales, ce soluţie avem să vindecăm rapid leziunile?

Herpesul oral este o infecţie virală, contagioasă, care recidivează. Este cauzată de virusul „Herpes Simplex 1”. Acesta se transmite de la o persoană la alta prin contactul direct cu leziunile infectate sau prin obiectele deja contaminate (periuţa de dinţi, tacâmuri, prosoape, etc). Odată intrat în organism nu mai poate fi eliminat, rămâne cantonat în celulele nervoase şi va recidiva de nenumărate ori.

Herpesul oral se manifestă prin apariţia unor vezicule dureroase (sub formă de bubiţe), umplute cu lichid transparent, însoţite cel mai adesea de senzaţii de arsură, durere, mâncarime şi usturime. Aceste simptome crează o stare generală neplăcută de discomfort.

Herpesul oral este localizat, de cele mai multe ori, în jurul gurii şi a  nasului, însă, în unele cazuri se poate localiza şi în alte zone ale feţei, pe mucoasa cavităţii bucale, limbă, gingii. După ce veziculele se sparg, rămâne o crustă gălbuie care cade în câteva zile, fără a lăsa vreo cicatrice evidentă.

Deşi factorii declanşatori ai apariţiei recidivei sunt puşi de multe ori pe seama temperaturilor de afară sau a atmosferei încărcate de praf, de cele mai multe ori boala recidivează în perioadele de oboseală, stres ridicat, stare generală proastă, când sistemul imunitar este slăbit.

Compania farmaceutică Sodimed a lansat un produs revoluţionar în domeniu. Este vorba despre Herpactiv Oral un produs inovativ prin tehnologia osmofilm brevetată ca invenţie. Este singurul tratament 100% natural care acţionează în faza de leziune a herpesului oral şi îl vindecă în doar 3 zile!

Herpactiv Oral este o soluţie vâscoasă hipertonică, osmotic activă. Atunci când este aplicată pe leziunile deschise de herpes, Herpactiv Oral formează la nivelul leziunii un film care elimină lichidul din leziune.
Eliminarea lichidului către exterior ajută la curăţarea leziunii de impurităţile prezente în interior (celule moarte, resturi celulare, particule bacteriene şi virale, praf etc.) şi creează un mediu favorabil cicatrizării. De asemenea, filmul protejează leziunea împotriva deshidratării, iritaţiilor şi agresiunilor externe.

Scăderea contaminării microbiene, curăţarea leziunii şi hidratarea suprafeţei lezate reduc durerea, iritaţia şi accelerează cicatrizarea. Extractele naturale pe care le contine Herpactiv oral blocheaza virusul herpetic să pătrundă în celulele sănătoase, astfel împiedică propagarea infecţiei virale cu 38% în primele 2 ore de la aplicare.
Herpactiv Oral acţionează fără a avea vreo interacţiune farmacologică, biologică, metabolică sau imunologică cu structura celulelor. Reduce rapid durerea, inflamaţia, iritaţia, mâncărimea locală. favorizează vindecarea rapidă.
Produsul Hepactiv Oral este disponibil în farmacii şi, mai mult de atât, are un preţ special în toate farmaciile partenere.
Pentru a evita recurenţa virusului, vă sfătuim să adoptati un stil de viaţă cumpătat şi a unei diete sănătoase, evitând pe cât posibil stresul ridicat şi nopţile albe.

Mai multe informatii pe www.herpesoral.ro

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: