(P) Herpesul oral apare pe fondul imunităţii scăzute! Calmează imediat simptomele neplăcute şi vindecă-l în 3 zile!

Nu întâmplator, exact pe fondul imunităţii scăzute, putem avea surpriza neplăcută de a constata apariţia unui herpes oral.
  • Publicat:
(P) Herpesul oral apare pe fondul imunităţii scăzute! Calmează imediat simptomele neplăcute şi vindecă-l în 3 zile!

Suntem în acea perioadă a anului când organismul uman este stresat la maximum din cauza diferenţelor mari de temperatură, motiv pentru care imunitatea fiecăruia are de suferit.

Nu întâmplător, exact pe fondul imunităţii scăzute, putem avea surpriza neplăcută de a constata apariţia unui herpes oral.

Ce putem face pentru a evita situaţiile de acest fel?

În primul rând, prevenţie. Organismul are nevoie de perioade de odihnă adecvate, pe cât posibil un nivel de stres cât mai scăzut şi un regim alimentar echilibrat.

Dar dacă prevenţia eşuează si leziunea herpetică iritantă îşi face totuşi apariţia?

Este foarte posibil. Herpesul oral este o infecţie virală, contagioasă, care recidivează. Cauzată de virusul Herpes Simplex 1, acesta se transmite de la o persoană la alta prin contactul direct cu leziunile infectate sau prin obiectele deja contaminate (periuţă de dinţi, tacâmuri, prosoape, etc.). Odată intrat în organism nu mai poate fi eliminat, ci va rămâne cantonat în celulele nervoase şi va recidiva de nenumărate ori.

Compania farmaceutică Sodimed a lansat cea mai rapidă soluţie pentru a scăpa de aspectul neplăcut şi senzaţiile de durere, mâncărime sau usturime pe care herpesul oral le provoacă. Este vorba despre Herpactiv Oral, un produs revoluţionar în domeniu prin tehnologia Osmofilm, brevetată ca invenţie.

Herpactiv Oral este singurul tratament care acţionează când apar leziunile herpesului oral, calmează imediat simptomele neplăcute şi vindecă ulceraţiile în doar 3 zile!

Medicamentul acţionează fără a avea vreo interacţiune farmacologică, biologică, metabolică sau imunologică cu structura celulelor. Reduce rapid durerea, inflamaţia, iritaţia, mâncărimea locală şi favorizează vindecarea rapidă.

Produsul Hepactiv Oral este deja disponibil în farmaciile din toată ţara.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: