(P) Herpes la gură? Află cum îţi vindeci rapid leziunile!

Herpesul oral este provocat de un virus, denumit „Herpes Simplex 1”, care odată intrat în organism nu mai poate fi eliminat, rămâne fixat în celulele nervoase şi mai devreme sau mai târziu va recidiva.
  • Publicat:
(P) Herpes la gură? Află cum îţi vindeci rapid leziunile!

Nu toată lumea ştie că herpesul oral nu se poate vindeca niciodată complet. Dar, cu siguranţă cu toţii am observat că această leziune cu aspect de-a dreptul respingător obişnuieşte să-şi facă apariţia în momentele cele mai inoportune cu putinţă.

De ce se întâmplă asta? Pentru că herpesul oral este o infecţie virală, contagioasă, care recidivează când sistemul imunitare este slăbit, în perioadele de oboseală, stres ridicat sau stare generală proastă.

Herpesul oral este provocat de un virus, denumit „Herpes Simplex 1”, care odată intrat în organism nu mai poate fi eliminat, rămâne fixat în celulele nervoase şi mai devreme sau mai târziu va recidiva.

Ce putem face pentru a-l evita?

Tratamentele cu medicaţie antivirală precum aciclovir pot reduce severitatea episoadelor simptomatice, dar leziunile dureroase şi inestetice durează minim 7 zile. În perioadele de vară este indicat să ne ferim de căldură şi mai ales de radiaţiile solare ultraviolete care declanşează reapariţia herpesului.

De asemenea, trebuie sa preîntâmpinăm slăbirea sitemului imunitar dormind suficient, hidratându-ne corespunzător, să incercăm să facem cât mai mult sport, plimbări în aer liber şi să avem un regim alimentar echilibrat. La indicaţia medicului putem folosi vitamine sau suplimente alimentare care cresc imunitatea.

Dacă totuşi a reapărut, care este soluţia să scapi rapid de durere şi leziunile inestetice?

Compania farmaceutică Sodimed a lansat un produs revoluţionar în domeniu. Este vorba despre Herpactiv Oral un produs inovator prin tehnologia osmofilm brevetată ca invenţie.
Este singurul tratament 100% natural care acţionează în faza de leziune a herpesului oral şi îl vindecă în doar 3 zile! În plus, împiedică extinderea infecţiei cu 38% în primele 2 ore de la aplicare.

Notabil este că Herpactiv Oral acţionează fără a avea vreo interacţiune farmacologică, biologică, metabolică sau imunologică cu structura celulelor. Prin tehnologia osmofilm, Herpactiv oral formează imediat un film protector deasupra leziunii, protejând terminaţiile nervoase locale de agresiunile externe, astfel, reduce rapid durerea, inflamaţia, iritaţia, mâncărimea locală. Prin acţiunea osmotică a complexului miere-glicerol curăţă rapid leziunea de impurităţi şi creează mediu favorabil vindecării. Inovaţia se bazează atât pe tehnologia osmofilm cât şi pe extractele din plante, atent analizate în laborator, care, blochează intrarea virusului în celulele sănătoase, ceea ce duce la împiedicarea extinderii infecţiei şi favorizează vindecarea rapidă.

Prin Herpactiv Oral ştiinţa a făcut un pas mare înainte, deoarece este pentru prima dată cînd se realizează blocarea virusului herpetic la nivelul leziunii. Astfel, este împiedicată extinderea infecţiei în celulele sănătoase din jur, ca urmare, nu vor mai apărea noi leziuni iar cele deja apărute se vor cicatriza rapid.

Produsul Herpactiv Oral este deja disponibil în farmaciile din România.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: