Tehnici de prevenire a infectiilor

  • Publicat:
Tehnici de prevenire a infectiilor
Tehnici de prevenire a infectiilor

Iata cateva tehnici care te vor ajuta sa te relaxezi, sa-ti intaresti sanatatea si sa stimulezi corpul sa previna orice infectie! Daca recurgi la recomandarile specialistilor, fiecare celula si fiecare organ din corpul tau vor avea numai de castigat.

Creier
Acupunctura si yoga sunt doua tehnici de relaxare care ajuta la prevenirea migrenelor si functioneaza de minune si in cazul unui creier agasat de munca stresanta de la biorou. Magneziul este si el un aliat de nadejde in acest caz.

Sinusuri
Daca ai probleme cu sinusurile, incearca aromoterapia. Un amestec de plante poate sa salveze sinusurile sensibile si in acelasi timp scurteaza prioada de vindecare in cazul unor infectii bacteriene.

Gat
Lupta impotriva germenilor si a bacteriilor care se dezvolta in gura si in gat folosind tablete dezinfectante. Acestea se pun intr-un pahar cu apa, iar dupa ce se dizolva, se folosesc pentru clatirea gurii.

Sani
Suplimentele care contin omega-3 reduc inflamatiile sanilor si previn dezvoltarea unor tumori. Se pot procura din farmaciile homeopate si se consuma cate o lingurinta pe saptamana cu multa apa pentru a preveni constipatia.

Pelvis
Pentru a combate durerile menstruale, trebuie sa consumi vitaminele C, B6 si magneziul. Si-a dovedit eficienta si magnetoterapia care reduce crampele.

Spate
Masajele si acupunctura sunt ideale pentru un spate sanatos si relaxat. Aceste tehnici reduc si inlatura durerile de spate.

Piele
Prevenirea imbatranirii premature a pielii si a aparitiei ridurilor se poate face prin consumul crescut de soia si antioxidanti ( vitamina C si E).

Maini
Exercitiile de respiratie in care sunt folosite si mainile ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui si combat durerile musculare si articulare.

Picioare
In cazul durerilor musculare si osoase, acupunctura este o metoda eficienta impreuna cu  capsulele pe baza de ghimbir.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”