Saptamana Sanatatii la Plaza Romania

Pentru o saptamana, pana pe 1 iunie, Plaza Romania va deveni centru de informare si educatie pentru sanatate. Sub numele de "Saptamana Sanatatii", evenimentul aduce in atentia publicului un subiect foarte important: protejarea sanatatii.
  • Publicat:
Saptamana Sanatatii la Plaza Romania
Saptamana Sanatatii la Plaza Romania

Pentru o saptamana, pana pe 1 iunie, Plaza Romania va deveni centru de informare si educatie pentru sanatate. Sub numele de "Saptamana Sanatatii", evenimentul aduce in atentia publicului un subiect foarte important: protejarea sanatatii.

De patru ani, centrul comercial Plaza Romania se implica in viata vizitatorilor sai desfasurand diferite evenimente pentru comunitate. Prin acest eveniment se doreste informarea populatiei in domeniul sanatatii prin oferirea accesului gratuit oamenilor la aparate de ultima generatie si la medici profesionisti  care vor da consultatii gratuite referitoare la nutritie, diete,  medicamente si exercitii de intretinere.

In cadrul evenimentului, ce se doreste a deveni o traditie, se vor  dezbate  subiecte foarte actuale: neglijarea sanatatii din cauza lipsei de timp, informatii despre noile boli descoperite si despre factori de risc la care se expun oamenii si care le afecteaza sanatatea. 

De asemenea, vizitatorii vor putea vedea demonstratii de fitness de performanta, dansuri sportive si exercitii de aerobic realizate de catre echipa Dianei Oprea, ce detine locul intai la Campionatul Mondial de Fitness Feminin din 2006.

Parteneri principali, alaturi de Plaza Romania sunt Clinica Polisano, Multi Dent, Microsoft, Biofarm, Del Mar Medical Spa, Danone, Sensiblu, Welness Club si Optiplaza. Astfel, de la copii la adulti, toti sunt invitati sa afle care sunt punctele slabe si cele forte ale organismului si ce regim de viata li se potriveste.

Clinica Polisano va asteapta in ”Orasul sanatatii” din Plaza Romania  cu sfaturi medicale, prezentari de aparatura, echipamente medicale si  informatii de specialitate. Aici veti putea face cunostinta cu medicii Clinicii Polisano – specialisti in  ecografie, ginecologie, medicina interna si de familie, ORL, cardiologie, oftalmologie, gastroeneterologie, endocrinologie, pediatrie, chirurgie estetica, laborator. 

Persoanele care isi vor face programari la  Clinica Polisano Plaza Romania  vor beneficia de sedinte gratuite de reducere a ridurilor, epilare definitiva sau augmentarea buzelor precum si vouchere de reduceri la alte servicii medicale disponibile in clinicile din Plaza, Baneasa sau Piata Unirii.

Cei care vor vizita standul Biofarm,  unul dintre producatorii importanti de medicamente si suplimente alimentare din Romania, pot consulta materialele de prezentare ale companiei si vor primi mostre de produse.

La “Saptamana Sanatatii”, Del Mar Medical Spa va asteapta cu cateva dintre procedurile si terapiile cuprinse in portofoliul sau de servicii:  fotolii de masaj  ce au incorporate in arhitectura lor dispozitive care permit simularea masajului facut de un maseur profesionist – pentru o relaxare totala si stare generala de bine; aparatul Slender You – pentru remodelarea siluetei si tonifierea musculaturii; sedinte de kinetoterapie – in scopul refacerii dupa traumatisme sau mici accidentari si sedinte de Chi Kung – tehnica orientala de restabilire a echilibrului minte-corp-suflet.

La standul Danone Actimel special amenajat la Plaza Romania publicul va putea obtine informatii despre beneficiile produsului Actimel, se vor degusta produse iar pentru informatii mai detaliate si specializate despre produs publicul va fi invitat la o sesiune de discutii cu reprezentantul medical Danone.

La standul Clinicii Stomatologice Multident  vizitatorii vor putea beneficia de informatii utile din partea medicilor proprii, castiga premii constand in produse de curatenie dentara , materiale educative sau sendinte gratuite de evaluare in clinica si reduceri la alte servicii.

La standul Optiplaza, cei interesati pot obtine consultatii gratuite. Standul dispune de aparatul Auto refracto-keratometru care masoara principalele vicii de refractie (miopie, hipermetropie), determina puterea refractiva sferica si cilindrica, stabileste directia axului in cazul astigmatismului si stabileste raza de curbura a corneei.

La standul Sensiblu va fi prezenta zilnic o echipa de profesionisti pentru sedinte de dermoanaliza, determinari ale indicelui de masa corporala (tesut adipos, visceral, greutate), sedinte de make-up profesionist si sfaturi sanatoase. Pe 1 iunie, super-eroii Sensiman si Sensiwoman vin sa se intalneasca cu copiii si sa le ureze sanatate, ca-i mai buna decat toate!

De 25 de ani, Microsoft Hardware a dezvoltat tehnologii inovative, cu un design ultramodern, testate extensiv din punctul de vedere al uzabilitatii, pentru a crea produse de o calitate si fezabilitate exceptionale, care imbunatatesc experienta software si string legatura dintre utilizatori si computerele lor. Vizitatorii evenimentului de la  Plaza Romania vor putea vedea,  testa si chiar castiga tehnologii Microsoft de ultima ora: webcam-uri , tastaturi si mousi ergonomici, produse de gaming.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”