Scaunele cu masaj ţin la distanţă durerile de spate şi îmbunătăţesc somnul

Un scaun de masaj elimina depresiile si stimuleaza secretiile de endorfine care creeaza o stare de bine, imbunatatind intreg sistemul imunitar.
  • Publicat:
Scaunele cu masaj ţin la distanţă durerile de spate şi îmbunătăţesc somnul

Iti amintesti de celebrul sezlong sau „chaise longue” dupa denumirea sa originala.

Sezlongul este una din acele descoperiri care au devenit omniprezente. Si, desi azi le intalnim mai mult pe plaje, sezlongurile au o traditie indelungata ca parte din decorul unei incaperi, fiind o investitie buna pentru un stil de viata sanatos.

Scaunele au evoluat, insa, de-a lungul timpului, asa cum si activitatea omului a cunoscut o schimbare.

Oamenii din ziua de azi petrec foarte mult timp la birou, in pozitie stand si uneori nu au timp sa mearga la un terapeut pentru a elimina durerile de spate aparute din cauza pozitiei incorecte in care stau. De asemenea, o mare parte din ei nu ajung la sala de gimnatica pentru a detensiona organismul. In consecinta, tensiunea si anxietatea cresc pe zi ce trece, iar randamentul incepe sa scada la orice activitate ar dori sa intreprinda.

Si, chiar daca nu avem un sezlong la birou, specialistii www.scaune-online.ro recomanda scaunul de relaxare pentru detensionarea organismului si prevenirea unor afectiuni ale coloanei. Acestea pot parea scumpe, dar, privite ca o investitie pe termen lung, ceea ce si sunt, scaunele de relaxare sunt cu siguranta mai ieftine comparativ cu nenumaratele sedinte la terapeut.

Preturile pentru un scaun de relaxare pornesc de la 300-400 lei si asigura chiar si balansul fata-spate pe care il ofera traditionalele sezlonguri de lemn. Mergand dincolo de miscarile de leganare, un scaun cu masaj ar putea fi o binecuvantare pentru cei cu program incarcat.

Masajul oferit de functiile scaunului elimina disconfortul si durerea cauzate de nivelul de stres de la nivelul muschilor. Acesta imbunatateste fluxul de sange si ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Somnul este imbunatatit iar organismul este pregatit sa reziste mai bine la conditii de stres, instalandu-se o stare de relaxare.

Specialistii in scaune completeaza: „un scaun de masaj elimina depresiile si stimuleaza secretiile de endorfine care creeaza o stare de bine, imbunatatind intreg sistemul imunitar”

Nu in ultimul rand, masajul oferit de un astfel de scaun asigura tonusul muscular si confera o stare de bine generala. Daca te confrunti cu dureri de spate cauzate de pozitia in care va petreceti timpul la birou, luati in considerare si varianta achizitionarii unui scaun de relaxare sau cu masaj.

Indiferent ca alegi un scaun de relaxare simplu, traditional, care sa-ti permita balans si un moment de liniste in pozitie orizontala, sau un scaun cu functii suplimentare, retine ca acesta iti poate proteja sanatatea. Asadar, fa-ti timp pentru tine si „abuzeaza” in fiecare zi de calitatile sale.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân