Sanatatea incepe din colon!

Cunoscuta indeobste sub numele de clisma, hidroterapia intestinelor este astazi folosita la scara larga in SUA, ca principiu de detoxifiere si purificare generala a organismului.
  • Publicat:
Sanatatea incepe din colon!
no title

Spalaturile intestinale au fost folosite timp de secole in medicina pentru tratamentul unor afectiuni dintre cele mai diverse. Cunoscuta indeobste sub numele de clisma, hidroterapia intestinelor este astazi folosita la scara larga in SUA, ca principiu de detoxifiere si purificare generala a organismului.

Orice vedeta de la Hollywood, inainte de un eveniment im­por­tant, recurge macar o data la aceasta terapie pentru efectele ei ime­diate. De ce este nevoie de o detoxifiere a organismului?

In primul rand, pentru ca anumite obiceiuri daunatoare (printre ele si proasta alimentatie sau diferite afectiuni) pot conduce la intoxicarea or­ganismului. Consecintele sunt pierderea vitalitatii, deficiente de concentrare, comportament agresiv, anxietate, reu­matism, migrene, alergii, insomnii, obe­zitate.

Retine ca nici cea mai buna dieta nu va da rezultate cata vreme colonul este blocat cu acumulari de materii reziduale nocive. Iar in multe situatii, curatarea colonului este singura solutie.

Clisma computerizata

Nu te speria, pentru acest lucru nu este nevoie sa reinvii stravechea clisma. Astazi, exista centre moderne, in care se realizeaza curatarea colonului cu ajutorul unui echipament monitorizat electronic si computerizat, actionand mult mai eficient comparativ cu clisma clasica.

O sedinta de hidrocolonterapie la centrul Cocor Spa din Neptun dureaza circa 40 de minute, nu implica riscuri si include o perioada de pregatire de 48 de ore inaintea procedurii.

Un astfel de program are efecte uimitoare asupra sanatatii, imbunatateste circulatia sangvina si limfatica alimentând cu oxigen diverse organe interne si epiderma, optimizeaza metabolismul, stimuleaza sistemul imunitar si sustine procesul de slabire.

De asemenea, calitatea tenului este imbunatatita, sistemul nervos este reechilibrat, dând nastere unui sentiment de energizare a corpului si a mintii.

Citeste si Alimente care curata colonul

Foto: SHUTTERSTOCK

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”