(P) Scapă de problemele primăverii cu smoothie-uri energizante şi răsfaţă-te fără griji cu SilentMixx şi MaxxiMum

La început de primăvară trebuie să fim precauţi şi să ne pregătim pentru a înfrunta micile probleme care apar odată cu schimbările vremii: anemii, astenii, alergii etc. În perioada iernii corpul nostru este slăbit, iar când natura începe să se dezmorţească ne poate prinde pe picior greşit.
  • Publicat:
(P) Scapă de problemele primăverii cu smoothie-uri energizante şi răsfaţă-te fără griji cu SilentMixx şi MaxxiMum

La început de primăvară trebuie să fim precauţi şi să ne pregătim pentru a înfrunta  micile probleme care apar odată cu schimbările vremii: anemii, astenii, alergii etc. În perioada iernii corpul nostru este slăbit, iar când natura începe să se dezmorţească ne poate prinde pe picior greşit. 

De aceea e bine să includem în alimentaţie foarte multe fructe şi legume, care să completeze aportul de vitamine şi nutrienţi  de care corpul nostru are atâta nevoie în această perioadă. Cum organismul nu poate metaboliza toate vitaminele din alimente, recomandat este să consumăm sucuri naturale şi smoothie-uri, deoarece procesul de digestie va fi scăzut, iar absorbţia va fi, astfel, mult mai rapidă.

De această dată avem un aliat de nădejede care ne va ajută să ne preparăm adevărate „bombe” de vitamine în nişte smoothie-uri delicioase, fără efort şi, în primul rând, fără zgomot! Este vorba despre noul blender de la Bosch, denumit foarte sugestiv SilentMixx, şi aceasta pentru că noua tehnologie utilizată de cei de la Bosch face că acest blender să fie foarte silenţios. Fiind foarte puternic (800W), într-un timp extrem de scurt poţi obţine smoothie-uri incredibil de fine cu ajutorul accesoriului special.

Deoarece nu îi trebuie mult efort pentru pasarea fină a fructelor şi legumelor, timpii de preparare vor fi extrem de reduşi, păstrând astfel toate vitaminele şi nutrienţii din smoothie. Dacă v-am stârnit curiozitatea şi va doriţi acest aliat de nădejde, puteţi aruncă o privire şi pe acest link.

Şi, pentru o primăvară perfectă, pe lângă sănătate trebuie să avem grijă şi de lucrurile care ne plac. Un alt aliat de nădejde ne ajută să facem deserturi delicioase, dar şi mâncăruri gustoase şi sănătoase. Robotul de bucătărie MaxxiMUM este atât de avansat încât ştie singur când să se oprească dacă, de exemplu, faci bezele sau prepari frişcă pentru un tort delicios de casă. Nouă tehnologie de la Bosch se numeşte „Sensor Control” şi este ultima inovaţie în materie de roboţi de bucătărie.

Mai jos câteva lucruri despre MaxxiMUM:

  • SensorControl: frişcă bătută perfect, fără greutate! Prin simplă apăsare a butonului, datorită funcţiei automate – recomandată şi în cazul albuşurilor.
  • Putere maximă: longevitate, rezultate rapide şi perfecte de fiecare dată, datorită celui mai puternic motor de pe piaţă, cu o putere de 1600 de waţi.
  • 3D PlanetaryMixing: amestecare rapidă şi perfectă a tuturor ingredientelor; datorită sistemului de mixare planetară îmbunătăţit, dotat cu o mişcare unică de amestecare în trei dimensiuni, simultan.
  • Concept de funcţionare sofisticat: soluţii extrem de ergonomice pentru uşurinţă la umplere, procesare şi turnare. Inclusiv strângerea automată a cablului.
  • Peste 120 de funcţii posibile: datorită unei game largi de accesorii. Include vasul de inox de 5,4 l, tel pentru amestecat Absolute, tel de bătut din metal, spirală performantă pentru frământarea aluatului, blender din sticlă ThermoSafe, dispozitiv pentru răzuire cu 4 discuri şi multe altele.

Mai multe detalii despre Robotul de bucătărie MaxxiMUM puteţi găsi aici

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân