(P) Ingrediente naturale pentru o igienă intimă corectă

Igiena intimă este esenţială, dar cu toate acestea studiile arată că nu este un capitol la care să ia toată lumea notă de trecere.
  • Publicat:
(P) Ingrediente naturale pentru o igienă intimă corectă

Igiena intimă este esenţială, dar cu toate acestea studiile arată că nu este un capitol la care să ia toată lumea notă de trecere. Dacă nu eşti familiarizată cu termeni ca floră vaginală, infecţii vaginale sau nu ştii ce produse ar trebui să foloseşti, iată câteva informaţii care îţi pot fi de ajutor.

Ce este flora vaginală?

Flora vaginală este cea mai bună armă a corpului nostru împotriva infecţiilor, ca urmare a faptului că este alcătuită dintr-un bacil care apără corpul de germenii patogeni. Cu toate acestea, dacă germenii patogeni reuşesc să distrugă bacteriile bune, flora vaginală este atacată şi devine sensibilă, motiv pentru care pot apărea o serie de infecţii.

Cum poţi evita infecţiile vaginale?

Aproximativ orice femeie se confruntă cu infecţii vaginale cel puţin o dată în viaţă, iar cauzele dezvoltării acestora variază de la igiena intimă necorespunzătoare, purtarea lenjeriei intime din materiale care irită, până la utilizarea produselor nepotrivite, pline de compuşi chimici nerecomandaţi.

Pentru a evita infecţiile vaginale se recomandă o igienă cât mai corectă (curăţarea exteriorului vaginului, nu a interiorului şi în cazurile persoanelor extrem de sensibile, cu un prosop, gentil), utilizarea lenjeriei intime din materiale care permit corpului să respire şi utilizarea produselor dermatocosmetice, hipoalergenice şi lipsite de parabeni.

Gelul intim, arma ta împotriva infecţiilor

Produsele pentru igiena intimă sunt alegerea perfectă, pentru că sunt reconfortante şi hidratante. Important este să foloseşti geluri cu formule blânde şi ingrediente de calitate, precum cele din game dermatocosmetice.

Imacul’eau reprezintă noua marcă dezvoltată de Sensiblu, împreuna cu farmacişti şi chimişti din Europa, cu formule bazate pe apă pură glaciară din Elveţia şi extracte de plante.

Imacul’eau îngrijeşte zona intimă în cel mai sigur mod, lăsând o senzaţie de prospeţime ce durează. Formula sa este bazată pe ingrediente active precum extractul de biecolia, care previne colonizarea bacteriilor, aloe vera – ideal pentru calmarea pielii şi iritaţiilor, acid lactic pentru echilibrarea pH-ului şi extracte de orhidee şi muşeţel pentru calmare şi hidratare intensivă a pielii.

Formula produsului este sigură şi eficientă, fiind hipoalergenică, testată dermatologic şi lipsită de parabeni! Printre ingredientele sale regăsim şi apa pură glaciară, originară din Elveţia, căreia nu i s-a adăugat niciun compus chimic ulterior.

Produsele Imacul’eau îngrijesc pielea, oferă protecţie şi hidratare optimă, lăsând o senzaţie de prospeţime ce durează. Formulele sale unice, dezvoltate de specialişti îndeplinesc cele mai înalte standarde!

Profită acum de oferta Farmaciilor Sensiblu:  25% discount pentru Imacul’Eau gel intim (200 ml la numai 14,62lei) şi Imacul’Eau serveţele igienă intimă (20 buc la numai 7,12 lei) în perioada 15 iulie – 15 august 2017.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân