Noutăţi pentru sănătate la început de vară!

Pentru că vrem ca tu să fii frumoasă şi sănătoasă în fiecare zi a anului, ţi-am pregătit o galerie FOTO cu noutăţile pentru sănătate la început de vară, cu produsele de îngrijire şi frumuseţe care nu trebuie să îţi lipsească!
  • Publicat:

Vară, vară, de când te aşteptam! Pentru că am muncit din greu să ne pregătim de plajă, ne-am străduit să obţinem silueta de costum de baie şi să ne tonifiem fiecare muşchi din corp, nu trebuie să uităm de ceva şi mai important… sănătatea!

Vara este cel mai frumos anotimp, dar este şi unul sensibil, în care trebuie să avem mai multă grijă de corpul nostru, atât în interior, cât şi la exterior.

Fie că vorbim de îngrijirea părului, a pielii sau a tenului, vara este momentul când trebuie să apelăm la mici ajutoare pentru a ne menţine frumoase şi sănătoase! În plus, pentru că ziua e mai lungă şi mult mai încărcată, avem nevoie şi de mai multă energie şi mai multe vitamine şi minerale!

Pentru că vrem ca tu să fii frumoasă şi sănătoasă în fiecare zi a anului, ţi-am pregătit o galerie FOTO cu noutăţile pentru sănătate la început de vară, produse la care poţi apela cu încredere la nevoie!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân