Dureri puternice de cap si senzatie de sete

De ceva timp, am dese dureri de cap, insotite de stari de ameteala brusca la schimbarea rapida a planului vizual. Aceste stari sunt insotite de o senzatie frecventa de sete.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Dureri puternice de cap si senzatie de sete
Dureri puternice de cap

Una dintre cititoarele noastre se confrunta cu dureri severe de cap, drept pentru care ne-a cerut sfatul. Oana Cuzino ne-a explicat ce poate
fi.


„De ceva timp, am dese dureri de cap, insotite de stari de ameteala brusca la schimbarea rapida a planului vizual. Aceste stari sunt insotite de o senzatie frecventa de sete. La atingerea pavi­lio­nu­lui urechii drepte apare o stare preg­nanta de iritare nervoasa pe care nu am avut o pana acum, aceasta mentio­nez ca numai la urechea dreapta se in­tam­pla. Am varsta de 40 de ani si va rog sa-mi dati niste raspunsuri de diag­nos­tic posibil la aceste manifestari patologice.”



Nu imi mentionati daca ati fost pana acum la medic pentru a investiga aceste tulburari. Ar trebui sa mergeti in prima faza la medicul ORL pentru investigarea
urechilor, care isi va da seama daca este o problema cauzata la nivelul urechii interne ori a nervului acustic.

Este posibil sa va recomande efectuarea unei tomografii computerizate si sa va dea o trimitere catre medicul neurolog pentru interpretarea rezultatului. Nu mai amanati aceasta vizita.

Afla mai multe din editia tiparita a revistei Ce se intampla,
Doctore?

Citeste si:
Femeile, campioane la… migrene!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sa ne temem de parul animalelor?
Sa ne temem de parul animalelor?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”