Ce probleme poti avea din cauza sanilor prea mari?

Multe femei isi doresc sa aiba un bust cat mai proeminent, dar ele nu sunt constiente de faptul ca acesta are dezavantajele lui. Dureri de spate, probleme dermatologice, dificultati in efectuarea exercitiilor si chiar in timpul sexului sunt numai cateva dintre acestea.
  • Publicat:
Ce probleme poti avea din cauza sanilor prea mari?
Ce probleme poti avea din cauza sanilor prea mari?

Multe femei isi doresc sa aiba un bust cat mai proeminent, dar ele nu sunt constiente de faptul ca acesta are dezavantajele lui. Dureri de spate, probleme dermatologice, dificultati in efectuarea exercitiilor si chiar in timpul sexului sunt numai cateva dintre acestea.

Prea mari pentru palma
Desi majoritatea barbatilor gasesc sanii mari foarte atragatori si extrem de excitanti, acestia pot deveni imposibil de “manevrat” in timpul jocurilor erotice. Daca sanii mici si mijlocii pot fi tinuti in palma si masati, cand sanii sunt prea mari apar probleme. Barbatii stiu asta, insa uneori nu vor sa recunoasca!

Obstacol in timpul sexului
Sanii prea mari pot fi un obstacol atunci cand partenerii vor sa puna in practica anumite pozitii sexuale. De exemplu, in pozitia misionarului, un barbat nu se poate lasa pe corpul partenerei din cauza sanilor. Problemele apar si in cazul in care o femeie vrea sa tina capul partenerului intre sanii ei, pentru ca acesta ar putea avea probleme de respiratie…

Dureri de spate
Multe femei cu sanii mari se plang de dureri cumplite de spate. Greutatea atarnand in dreptul pieptului se simte ca o povara asupra coloanei vertebrale. Presiunea sanilor poate duce si la o tinuta incorecta. Aceasta este cauzata atat de durere, cat si de sentimentele neplacute provocate de dimensiuniea sanilor. Astfel, unele femei incep sa isi ascunda sanii prin impingerea umerilor inainte si a sanilor inapoi.

Dificultati la sport
Sanii mari pot fi un obstacol si pentru activitatile fizice ce necesita multa miscare, cum ar fi alergatul. “Jocul” sanilor in timpul antrenamentelor poate fi foarte atractiv pentru un barbat, dar poate fi neplacut pentru o femeie din cauza durerilor usoare care pot aparea.

Cumpararea unui sutien, un adevarat cosmar
Femeile cu sanii mari au probleme atunci cand vor sa isi cumpere un sutien pentru ca exista o paleta destul de restransa pentru modelele avand cupe mari. Din acest motiv, alegerea sutienelor devine o adevarata corvoada. Numai cand te gandesti ca trebuie sa sustina o pereche de sani imensi, deci trebuie sa fie rezistent, sa aiba bretele late, dar in acelasi timp sa poata fi bine ascuns pe sub un top din matase fina…

Sani lasati
Cum sanii sunt in esenta formati din glanda mamara si tesut gras, partea lor moale cel mai probabil va incepe mai repede sa se lase in jos in cazul sanilor mari. Lucru care devine tot mai evident odata cu inaintarea in varsta.

Poti imbunatati acest aspect prin purtarea sutienelor push-up ce ofera un sprijin puternic sanilor sau poti intarzia lasarea prin exercitii specifice. Dar, in cele mai multe cazuri, lasarea naturala a sanilor mari incepe sa afecteze imaginea si increderea in sine a femeilor.

Probleme dermatologice
Sanii mari sunt predispusi si la infectii ale pielii sau la eruptii cutanate. Excesul de transpiratie de sub sani provoaca deseori simptome din cauza ca umezeala si iritatia ofera conditiile ideale pentru traiul bacteriilor.

Micsorarea sanilor
In cazuri extreme, femeile care se confrunta cu probleme din cauza marimii sanilor, recurg la interventia chirurgicala de reducere a sanilor. Procedura include eliminarea tesutului si pielii si remodelarea sanilor si a mameloanelor.

Desi aceasta procedura se presupune ca iti imbunatateste imaginea si astfel te simti mult mai bine cu tine insati, 1% dintre femeile operate sufera de efecte secundare care nu sunt deloc placute sau estetice.

Citeste si Operatiile de reconstructie a sanilor

Tineretea e in mainile tale

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cand transportul devine un cosmar
Cand transportul devine un cosmar
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân