Remedii naturale pentru infectiile cu candida

Daca vrei sa-ti tratezi infectia provocata de candida poti apela si la medicina naturista.
  • Publicat:
Remedii naturale pentru infectiile cu candida
Remedii naturale pentru infectiile cu candida

Medicamentele cu care ne-au obisnuit doctorii nu sunt singura solutie pentru infectiile cu candida. Remediile naturale sunt un mod mult mai bun de a le trata si reduc riscul de recurenta.

Cele mai multe persoane folosesc diferite pilule pentru a trata infectiile cu candida. Medicatia este un mod simplu de tratament, dar poate dura cateva zile sau chiar saptamani pentru a se vedea rezultatele. Exista, de asemenea, si posibilitatea ca infectia sa reapara. Prin urmare, remediile naturale sunt intotdeauna o alternativa buna.

Iata cateva tratamente ce ti-ar putea fi de ajutor in ameliorarea simptomelor infectiilor cu candida:

Iaurtul
Poate fi bun administrat nu doar pe cale orala, dar si daca este folosit extern. Iaurtul contine culturi de bacterii care pot ajuta la eliminarea infectiilor cu candida.

Inmoaie o discheta demachianta in iaurt simplu, aplica-o in zona vaginului si apoi asteapta aproximativ 20 de minute. Aplica tratamentul de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Uleiul din arbore de ceai
Este renumit ca agent antifungic. Eficacitatea preparatelor din uleiului din arbore de ceai este data de abilitatea acestuia de a distruge candida in vitro.

Aplica un tampon imbibat cu ceai in zona vaginului. Lasa-l sa actioneze pret de 20 de minute si apoi indeparteaza-l. Tratamentul este indicat tot de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Otetul
O cantitate mica de otet amestecata cu apa poate constitui un excelent remediu impotriva infectiilor vaginale minore. Solutia acida din el creeaza un mediu neprietenos pentru infectii, fapt dovedit cu cateva sute de ani in urma.

Amesteca doua linguri de otet alb cu un litru de apa plata si foloseste-l pentru spalaturi vaginale. Repeta tratamentul de doua ori pe zi timp de doua zile. Vei vedea rezultatele aproape imediat.

Daca ai probleme cu candidoza recurenta incearca sa iei masuri cat mai repede. Altfel, poti avea probleme si mai mari.
 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia