Paseste cu dreptul in noul anotimp

Produsele pentru ingrijire sunt necesare in orice anotimp.
  • Publicat:
Paseste cu dreptul in noul anotimp
no title

Chiar daca iti iei adio de la vara, corpul tau are nevoie de aceeasi ingrijire atenta ca si pana acum. Alege pentru par un super lapte hidratant, pentru fata si decolteu produse 100% naturale si apeleaza si la un tonic energizant pentru a fi intr-o forma de invidiat.

Natura Mix Vigore granule – tonic energizant cu actiune imediata in perioadele de activitate intensa: 50 lei; System Professional Hydro Milk, Wella (125 ml) – lapte hidratant pentru par normal pana la uscat: 53 lei; Sampon regenerant si energizant Foltene Pharma (200 ml) – formula special creata pentru femei: 36 lei;

Gel pentru curatarea tenului cu lamaie verde si salvie (150 ml), Korres – recomandat pentru tenul gras cu imperfectiuni: 50 lei; UltraLiftPro-X, Garnier (50 ml) – crema de reconstructie anti-rid si remodelare; Gigi Oxygen Prime (50 ml) – crema anti-rid pentru decolteu.

Olivella, Green Net (50 ml) – ulei hidratant pentru fata, produs 100% natural din ulei de masline: 32,9 lei; Nivea Hair Care (150 ml) – tratament intensiv pentru par saten vopsit, nuantat, cu suvite satene sau natural: 14,39 lei.

Citeste si Un nou anotimp, o noua piele
Secretele de frumusete ale starurilor

Urmărește CSID.ro pe Google News
CSID: Sunt prea slaba!
CSID: Sunt prea slaba!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”