Organizarea, secretul longevitatii

Persoanele constiincioase traiesc, in medie, cu 4 ani mai mult decat cele impulsive.
  • Publicat:
Organizarea, secretul longevitatii
no title

Persoanele ambitioase, organizate si constiincioase traiesc mai mult decat persoanele impulsive, ne spune un studiu recent, efectuat de specialistii din California.

Cercetarea sustine ca trasaturile psihologice sunt la fel de importante in stabilirea diagnosticului unei persoane ca si factorii medicali sau sociali, iar persoanele constiincioase traiesc, in medie, cu 4 ani mai mult decat cele impulsive.

Asta pentru ca sunt mai putin predispuse la fumat si la con­su­mul excesiv de alcool si duc o viata mai sigura si mai putin stresanta. Fir-ar sa fie, am sa mor tanara…

Toata lumea tipa acum cu mine…

Expertii spun ca terapia prin tipete este un remediu foarte bun pentru contracararea starilor negative, o alternativa la traditionala relaxare intr-un loc linistit, informeaza dailymail.co.uk.

Sfatul a fost oferit in urma unui sondaj efectuat in Marea Britanie, care a relevat faptul ca cei mai multi dintre oameni sunt iritati de colegii de birou care mananca zgomotos (28%), de cei care isi sufla nasul prea tare (26%), de cei care vorbesc prea tare la telefon (21%) sau chiar de cei care canta (5%).

Cercetatorii au descoperit ca doar una din zece persoane prefera sa stea jos, intr-un loc linistit, pentru a scapa de stres, in timp ce mai mult de 33% dintre respondenti au declarat ca prefera sa tipe. „Cand stresul risca sa va copleseasca, incercati o serie sustinuta de tipete”, indeamna psihologii britanici. Pai, ce mai stati?…

Un puzzle va pune viata cap la cap

Rezolvarea de puzzle-uri imediat dupa producerea unui eveniment traumatizant poate contribui la reducerea flashback-uri­lor si cosmarurilor pacientilor care sufera de tulburari provocate de stresul posttraumatic, ne da veste tot un studiu britanic.

Cercetarile preliminare ar putea conduce la descoperirea unor noi tratamente pentru prevenirea sau chiar stoparea flashback-urilor si cosmarurilor, semnul distinctiv al acestei maladii, numita sindromul tulburarilor de stres posttraumatic, au anuntat cercetatorii de la prestigioasa Universitate Oxford.

Citeste si Dieta si prevenirea imbatranirii
Make up, makeover sau make up your mind

Foto: HEPTA

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum sa-ti tratezi vederea neclara
Cum sa-ti tratezi vederea neclara
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”