Simptome care pot trăda cancerul

  • Publicat:
  • Actualizat:
Simptome care pot trăda cancerul

Oamenii ignoră frecvent anumite semne şi nu le dau importanţă, regretând ulterior acest lucru, mai ales în faţa unui diagnostic nemilos numit cancer. Dacă am acorda mai multă atenţie unor semnale de alarmă pe care le oferă organismul nostru, atunci cu siguranţă am putea beneficia de tratament adecvat şi eficient.

În timp ce unii dintre noi ne temem de un diagnostic sumbru şi preferăm să punem problemele de sănătate pe seama procesului de îmbătrânire, alţii cred că problemele vor dispărea de la sine, după cum arată un studiu recent al Institutului de Cercetare în domeniul Cancerului din Marea Britanie, realizat pe 1.700 de persoane cu vârste peste 50 de ani.

Semne care pot indica o formă de cancer

Iată câteva semne care ar trebui să îţi dea de gândit şi să te trimită imediat la cabinetul medicului, pentru investigaţii amănunţite:

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”