(P) Acum ai farmacistul tău personal: aplicaţia Sensiblu

Ce bine ar fi să avem un farmacist la dispoziţia noastră 24 de ore din 24! Stai, chiar există aşa ceva! Cu noua aplicaţie Sensiblu, pe care o poţi descărca gratuit.
  • Publicat:
(P) Acum ai farmacistul tău personal: aplicaţia Sensiblu

Ce bine ar fi să avem un farmacist la dispoziţia noastră 24 de ore din 24! Stai, chiar există aşa ceva! Cu noua aplicaţie Sensiblu, pe care o poţi descărca gratuit din App Store sau Google Play, vei beneficia de un farmacist personal la doar un clic distanţă.

Ai nevoie de un anumit medicament şi n-ai vrea să mergi la farmacie şi să constaţi că nu este pe stoc? Nicio problemă. Introdu numele medicamentului în aplicaţie, iar aceasta te va îndruma spre cea mai apropiată farmacie deschisă unde poţi găsi ceea ce cauţi.

Mai mult decât atât, aplicaţia te ajută să găseşti inclusiv cel mai potrivit traseu până la farmacie, prin trafic sau pe jos. Nu mai pierde timp în aglomeraţia oraşului mergând pe bâjbâite la destinaţia dorită. Sensiblu vine mai aproape de tine – chiar pe ecranul telefonului mobil!

De asemenea, aplicaţia îţi spune şi unde găseşti cel mai apropiat spital sau clinică, un ajutor de mare valoare, mai ales dacă eşti în vacanţă şi nu cunoşti prea bine oraşul pe care îl vizitezi.

Şi cum sărbătorile de iarnă sunt un prilej nemaipomenit de a le oferi cadouri celor dragi, accesând aplicaţia Sensiblu, vei afla imediat toate ofertele lunare şi noutăţile din farmacii.

Pentru că ştim cât de important este bugetul alocat cadourilor, ne-am gândit la acest aspect şi am inserat în aplicaţie un câmp special pentru activarea cardului de fidelitate Sensiblu, care îţi oferă reduceri substanţiale la o gamă largă de produse.

Pe lângă ofertele promoţionale din farmaciile Sensiblu, aplicaţia îţi pune la dispoziţie şi un ghid informativ întocmit de specialişti, care îţi spune cum să acorzi primul ajutor în cazul diferitelor urgenţe.

Iar dacă vrei să laşi un mesaj sau să faci o reclamaţie, aplicaţia te ajută şi în acest sens. Promitem că răspundem rapid şi facem tot posibilul pentru ca tu să fii mulţumit de serviciile noastre!

Simplu şi rapid – aşa vrem să îţi rezolvi problemele! Descarcă gratuit aplicaţia Sensiblu şi apelează la acest „farmacist personal de buzunar” ori de câte ori ai nevoie!

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”