CLOUD NO. 9, primul pop-up store dedicat produselor de autor-revine cu o ediţie de excepţie

CLOUD NO.9, primul pop-up store dedicat produselor de autor, in serie limitată sau unicat- revine, pe 2 şi 3 martie, la Old City, în Centrul Vechi, pe strada Lipscani, nr. 45.
  • Publicat:
CLOUD NO. 9, primul pop-up store dedicat produselor de autor-revine cu o ediţie de excepţie

CLOUD NO.9, primul pop-up store dedicat produselor de autor, in serie limitată sau unicat- revine, pe 2 şi 3 martie, la Old City, în Centrul Vechi, pe strada Lipscani, nr. 45.

Sâmbătă, 2 martie şi duminică 3 martie, între orele 11.00-19.00, pregăteşte-te pentru un eveniment de excepţie, în cadrul căruia îţi poţi îmbogăţi garderoba cu piese unice, create special pentru tine.

Invitaţii speciali ai CLOUD NO.9 sunt brand-ul MOON by Dana Rogoz şi designer-ul Venera Arapu.

La CLOUD NO. 9 te aşteaptă peste 30 de designeri din toată ţara, creatori de haine, pantofi, genţi, bijuterii, în serie limitată sau unicat. Lor li se adaugă creatori de cosmetice bio, delicaterie, decoratiuni interioare şi artişti plastici. Totul pentru a crea decorul unui pop-up store neconvenţional, în care poţi face cumpărături pe îndelete, în timp ce afli povestea produselor pe care le achiziţionezi chiar de la designerii acestor produse.

CLOUD NO.9 este mai mult decât un târg, este un eveniment dedicat bunului gust. Am ales cei mai buni tineri designeri români din domeniile în care îşi exprimă creativitatea. Printre expozanţii care vor participa la CLOUD NO.9 se numără IRENKA, LightSquare, Ciprian Vrabie, LACEN by Irina Gologan, ModaMania, Anda Zota, Ykym Bags, Soap Mill, Iuliana Asoltanei, THEJeweller by Giulia, Potocaliu, Tom Florian, Eneada Bijoux, BeSpoke Department, Happy Bow Ties, Style Money can Buy.  

CLOUD NO. 9 este un spaţiu interactiv al celor care apreciază calitatea. Vei asista la demonstraţii spectaculoase din partea designerilor şi a artiştilor prezenţi la eveniment. Vei putea vedea cum produsul pe care ţi-l doreşti se creează sub ochii tăi şi vei primi cadouri, din oră în oră, din partea designerilor prezenţi la eveniment, în cadrul tombolei CLOUD NO.9.

CLOUD NO. 9 este un proiect susţinut şi recomandat de Dana Rogoz.

Invitat special: VENERA ARAPU           

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.facebook.com/cloud9magazine
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”