Cea mai simplă metodă de a slăbi rapid: bea zilnic cel puţin 1 litru de apă

Uită de orele petrecute la sală şi de pilulele-minune care promit că te scapă de multe kilograme în doar două zile… acum ai la îndemână cea mai simplă şi ieftină metodă prin care poţi scăpa de nesuferitele kilograme: bea apă.
  • Publicat:
Cea mai simplă metodă de a slăbi rapid: bea zilnic cel puţin 1 litru de apă

Uită de orele petrecute la sală şi de pilulele-minune care promit că te scapă de multe kilograme în doar două zile… acum ai la îndemână cea mai simplă şi ieftină metodă prin care poţi scăpa de nesuferitele kilograme: bea apă!

Da, ai auzit bine! Bea apă cât cuprinde. Minimum un litru, recomandă specialiştii.

În urma unui studiu efectuat de cercetătorii americani, s-a descoperit că adulţii care beau cel puţin 4 pahare de apă pe zi se simt mai sătui, nu resimt nevoie de a consuma alimente nesănătoase şi au mai multă energie.

Surprinzător este faptul că studiul a scos la iveală că persoanele obeze şi supraponderale beau foarte multe lichide…însă nu ceea ce ar trebui şi este sănătos, adică apa cea de toate zilele, ci băuturile răcoritoare carbogazoase, pline de zahăr şi aditivi care pot contribui la depunerea kilogramelor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”