Bucureştenii, aşteptaţi să-şi testeze gratuit auzul

În perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2014, poţi beneficia gratuit de consultanţă de specialitate şi testare a auzului, în cadrul Programului Câştigă Viaţă.
  • Publicat:
Bucureştenii, aşteptaţi să-şi testeze gratuit auzul

În perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2014, poţi beneficia gratuit de consultanţă de specialitate şi testare a auzului, în cadrul Programului Câştigă Viaţă.

Centrofarm îţi oferă posibilitatea să-ţi testezi gratuit auzul în una din cele 13 farmacii din Bucureşti – – Edgar Quinet, Perla, Vitantis, Bucureşti Mall, Orhideea, Olteniţei 1, Văcăreşti, AFI Cotroceni, Basarabia, Auchan Titan, 13 Septembrie, Glinka, Pajura.

În urma testării, clienţii care sunt depistaţi cu probleme de auz vor fi direcţionaţi către un cadru medical de specialitate şi vor primi un tichet de reducere în valoare de 300 lei pentru achiziţionarea oricărui tip de aparat auditiv din cabinetele de protezare auditivă Clarfon.

Până acum, în cadrul campaniei desfăşurate în perioada 2 iunie – 31 august 2014, s-au testat 361 de pacienţi, dintre care 255 au fost femei si 106 barbati. 46% dintre pacienţii testaţi s-au dovedit a fi hipoacuzici, iar 15% dintre aceştia au ajuns în cabinetele Clarfon.

„Faptul că aproape jumătate dintre cei care au beneficiat de testare gratuită a auzului în cadrul campaniei noastre sunt hipoacuzici ne demonstrează că astfel de iniţiative sunt binevenite şi necesare. Este important să depistăm şi să diagnosticăm din timp problemele de sănătate ale sistemului auditiv, pentru a preîntâmpina probleme mai grave sau chiar iremediabile. Deşi de multe ori nu ne dăm seama de implicaţii, chiar şi muzica ascultată la volum ridicat în căşti sau în cluburi poate avea repercursiuni negative asupra noastră. Îi invităm, prin urmare, pe toţi clienţii Centrofarm să se programeze la aceste testări gratuite. Nu toate afecţiunile au simptome uşor sesizabile şi prevenţia este cel mai bun medicament.”, a declarat Mirela Moroşanu, director medical Centrofarm.

Serviciile gratuite de testare a auzului puse la dispoziţia clienţilor de către Centrofarm constau în audiogramă – cea mai răspândită metodă de evaluare auditivă, şi audiometrie – test care măsoară pierderea de auz a pacientului şi oferă informaţii care, interpretate, contribuie la diagnosticare sau la alegerea unui aparat auditiv.
De asemenea, în cele 13 farmacii Centrofarm din Bucureşti se va afla consilierul de specialitate Clarfon, care va oferi sfaturi şi recomandări clienţilor.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân