Alcool pudrat; Îngheţata mortală

Totul se transformă. Mai nou chiar şi alcoolul. In SUA, tocmai s-a aprobat introducere pe piaţă a alcoolului sub formă de pudră.
  • Publicat:
Alcool pudrat; Îngheţata mortală

Totul se transformă. Mai nou chiar şi alcoolul. Ei bine, nu vă putem spune că s-a inventat o formă de alcool care să poate fi consumată în orice cantitate fără să provoace dependenţă sau să afecteze pe termen lung sănătatea şi să modifice comportamentul.

Însă, în SUA, tocmai s-a aprobat introducere pe piaţă a alcoolului sub formă de pudră. Mai precis, americanii pot achiziţiona băutura preferată, vodka, rom şi două tipuri de cocteil: cosmopolitan şi „powderita” (o versiune pentru margarita) la plic. Se adaugă apă proaspătă şi gata băutura!

Evident, experţii în sănătate se tem că alcoolul la plic va ajunge prea uşor la minori. Hai noroc! Cu pudră!

Îngheţata mortală

Se apropie căldura şi cu siguranţă mulţi dintre noi visează la plajă, cocteiluri şi înghetată. Ei bine, mare atenţie la toate aspectele negative ale exceselor de orice fel – raze UV sau alcool, dar şi la sursa de îngheţată.

De curând, trei oameni din Kansas au decedat după ce au consumat îngheţată contaminată cu bacteria Listeria monocytogenes. Experţii au ajuns la concluzia că maşina de îngheţată era contaminată cu această bacterie.

Anual, în toată lumea se înregistrează sute de mii de cazuri de toxiinfecţie alimentară din cauza îngheţatei dezgheţate şi congelate din nou. Listeria monocytogenes se dezvoltă în voi în frigidere şi congelatoare chiar şi la temperturi mai mici de 4 grade Celsius.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030